Λογοκρισία, αλχημείες και στην κορφή… ο υπαρχηγός του Σώρρα και διακινητής ναρκωτικών στις ΗΠΑ!

Κούζηλος και Κασιδιάρης είναι οι δύο επόμενοι νεοναζιστές βουλευτές, τις αγιογραφίες των οποίων ανέλαβαν να φιλοτεχνήσουν οι συνήγοροί τους, παρουσιάζοντας το «πλούσιο κοινοβουλευτικό τους έργο». Η αγιογραφία του Κούζηλου ολοκληρώθηκε, ενώ αυτή του Κασιδιάρη άρχισε την Πέμπτη το μεσημέρι και θα συνεχιστεί, άγνωστο για πόσες συνεδριάσεις ακόμα.
Κούζηλος και Κασιδιάρης πρωτοτύπησαν, καθώς οι υπερασπιστές τους ξεκίνησαν παρουσιάζοντας τα βιογραφικά τους.  Του πρώτου τα ναυτικά φυλλάδια και το πιστοποιητικό Πλοιάρχου Γ’ Τάξης και του δεύτερου το πτυχίο του γεωτεχνικού και τις άδειες εργασίας. Αυτή η πρωτοτυπία σχολιάστηκε αρνητικά, γιατί ενώ εμφανίζονται ως ντούροι χρυσαυγίτες, επιδεικνύουν συμπεριφορά που προσιδιάζει σε ποινικούς που προσπαθούν να δείξουν πόσο αξιόλογοι άνθρωποι είναι.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης αυτών των δύο χρυσαυγιτών επιδόθηκαν και σε μια σειρά αλχημείες παρουσιάζοντας τις ψήφους που πήραν οι πελάτες τους. Ο συνήγορος του Κούζηλου συνέκρινε τα αποτελέσματα των εκλογών του Μάη του 2012 με τα αποτελέσματα των εκλογών του 2015, υπονοώντας ότι αυτή την περίοδο αυξήθηκε η επιρροή της ΧΑ. Την αύξηση των ψήφων του Κούζηλου κατά 1.649 την παρουσίασε σαν αύξηση της εκλογικής επιρροής του νεοναζιστικού μορφώματος.

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Στην Α’ Πειραιά, η εκλογική επιρροή του νεοναζιστικού μορφώματος μειώθηκε σε απόλυτα μεγέθη κατά 3.009 ψήφους. Επιπλέον, οι συνυποψήφιοι του Κούζηλου στις εκλογές του Μάη του 2012 είχαν πάρει αρκετές ψήφους, όμως στις εκλογές του Γενάρη του 2015 ο φίρερ της ΧΑ του έβαλε ως συνυποψήφιους άλλους χρυσαυγίτες, ενώ στις εκλογές αυτές έγινε και κατευθυνόμενη σταυροδοσία. Με δυο λόγια, η αύξηση των ψήφων του Κούζηλου δεν φανερώνει αύξηση της εκλογικής επιρροής της ΧΑ.

Η αλχημεία γίνεται πιο φανερή αν δούμε τα εκλογικά αποτελέσματα των τεσσάρων τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων (Μάης και Ιούνης του 2012, Γενάρης και Σεπτέμβρης του 2015) στις εκλογικές περιφέρειες Α’ και Β’ Αθήνας, Αττικής και Α’ και Β’ Πειραιά. Από τις εκλογές του Ιούνη του 2012 ακόμα, με εξαίρεση την εκλογική περιφέρεια Αττικής, αρχίζει να μειώνεται η εκλογική δύναμη των νεοναζιστών. Για παράδειγμα, στη Β’ Αθήνας η εκλογική δύναμη της ΧΑ μειώθηκε τον Σεπτέμβρη του 2015, σε σχέση με τον Μάη του 2012, κατά 18.363 ψήφους σε απόλυτα μεγέθη και σε ποσοστό κατά 26,72%. Είναι πολύ μεγάλες οι μειώσεις της εκλογικής δύναμης της ΧΑ σ’ αυτές τις περιοχές. Ετσι καταρρέει ο μύθος που καλλιεργούν οι νεοναζιστές, ότι τον Σεπτέμβρη του 2013 είχαν μεγάλη άνοδο στην εκλογική τους δύναμη και γι’ αυτό ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος τους.

Εννοείται πως και ο συνήγορος του Κούζηλου λογόκρινε το… κοινοβουλευτικό έργο του πελάτη του. Οι Ερωτήσεις που κάνουν «τζιζ» δεν κατατέθηκαν για ανάγνωση στο δικαστήριο.

Διαβάσαμε όλες τις Ερωτήσεις που κατέθεσε μέχρι τις 30 Οκτώβρη του 2013. Μετρήσαμε 124. Πολλές με ρατσιστικό περιεχόμενο. Αυτές τις έκοψε όλες. Μετρήσαμε ακόμη πολλές ερωτήσεις υπέρ του εφοπλιστικού κεφαλαίου. Και αυτές τις έκοψε όλες ο Κούζηλος. Σίγουρα αυτό δεν έγινε τυχαία. Ειδικά αυτό το κόψιμο κρύβει σκοπιμότητα και θα επανέλθουμε την επόμενη εβδομάδα, γιατί θέλουμε να βρούμε πόσες ακόμα ερωτήσεις για τα συμφέροντα του εφοπλιστικού κεφαλαίου έκανε την περίοδο από το Νοέμβρη του 2013 μέχρι τον Οκτώβρη του 2018.

Αυτή η πλευρά είναι πολύ σημαντική και πρέπει να την αναδείξουμε, γιατί η υπεράσπιση του εφοπλιστικού κεφαλαίου συνδέεται, εκτός των άλλων, και με τη δολοφονική επίθεση στα μέλη και στελέχη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.

Ψάχνοντας το «πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο» του νεοναζιστή βουλευτή Κούζηλου, «σκοντάψαμε» και σε μια Ερώτηση που με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν την κατέθεσε για να αναγνωστεί στη δίκη. Κανονικά, θα έπρεπε να την καταθέσει για ανάγνωση πρώτη-πρώτη, γιατί ειδικά αυτή η Ερώτηση αποτελεί παράσημο γι’ αυτόν τον… κοινοβουλευτικό γίγαντα. Η Ερώτηση είχε Θέμα: «Οικονομική στήριξη του ελληνικού κράτους από την ομογένεια της Αμερικής» και ο Κούζηλος την κατέθεσε στις 18 Σεπτέμβρη του 2012. Παραθέτουμε ένα απόσπασμα για να καταλάβετε:

«Στις 22-08-2012 φιλοξενήθηκε  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμoύ CRETA ο πρόεδρος  της οργάνωσης End National Debt Μανώλης Λαμπράκης. Η οργάνωση αυτή έχει ιδρυθεί από την ελληνική ομογένεια  της Αμερικής  και ο πρόεδρός της ισχυρίζεται ότι διαθέτει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους στο σύνολό του» (η έμφαση δική μας).

Πρόκειται για έναν ελληνοαμερικανό γιατρό, πρώην υπαρχηγό του Σώρρα (κάποια στιγμή πλακώθηκαν και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το λόγο)! Ο τύπος αυτός είχε καταδικαστεί το 1995 για φοροδιαφυγή 120.000 δολαρίων, αλλά το 2016 η DEA τον έπιασε για τα καλά στην τσιμπίδα του. Κατηγορήθηκε για παράνομη διακίνηση 2,4 εκατ. χαπιών οξυκωδόνης (οπιούχο σκεύασμα που αποκαλείται «ναρκωτικό των φτωχών»). Ο εισαγγελέας τον χαρακτήρισε «ενεργό και επικίνδυνο διακινητή ναρκωτικών». Τον Μάρτη του 2018, ο Λαμπράκης έκανε «ντιλ» και δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, γιατί ο Κούζηλος έκρυψε από το δικαστήριο αυτή την Ερώτησή του.

Πηγή: “ΚΟΝΤΡΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *