Real News: Τον Θέμο πολλοί εμίσησαν, το ΘΕΜΑ ουδείς…

RealLife320xΓράφει ο kokkiniotisLibe

Μαύρο στις οθόνες της ΕΡΤ. Το έριξε η χουντοκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και ο θλιβερός Κεδίκογλου που κατηγόρησε τους εργαζόμενους …περιαυτολογώντας και φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον εαυτό του!

Μαύρο και σε ένα σωρό κανάλια που αναμεταδίδουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Η DIGEA και “Ο καραγκιόζης λογοκριτής”, δείτε την …παράσταση στον 902.

Μαύρο, ακόμα πιο βαθύ μαύρο στην κυβέρνηση, προαναγγέλλει σαν ‘’απευκταίο, αλλά όχι απίθανο ενδεχόμενο’’ ο ακροδεξιός Π. Μπαλτάκος. Είναι ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης και μιλάει για ενδεχόμενη είσοδο της Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση.

image002 (11)Μαύρο το πρωτοσέλιδο της Liberation και σε ένα σωρό άλλες εφημερίδες, ελληνικές και ξένες.

Ακόμα πιο μαύρο όμως το ‘χρυσό’ πρωτοσέλιδο της απεργοσπαστικής Real News του Ν. Χατζηνικολάου, που βρήκε την ευκαιρία να αλωνίσει και νομίζει ότι θα ‘μαζέψει όλο το χαρτί’: Προβάλλει τον αρχιναζί Κασιδιάρη σε συσκευασία life style εξηγώντας μας ότι η νέα του κατάκτηση οδηγεί Φεράρι κλπ κλπ. Ζήλεψε τη δόξα του Πρώτου Θέματος και προσπαθεί να …σπάσει το μονοπώλιο του γραφείου τύπου της Χρυσής Αυγής.

Είναι περισσότερο από προφανές ότι δεν πρέπει κανείς να ενισχύσει τα απεργοσπαστικά φύλλα ‘ψηφίζοντας’ το σπάσιμο της απεργίας, το σπάσιμο του αγώνα κατά της άθλιας ευρωενωσιακής χούντας.

Αντίθετα πρέπει όλοι να στηρίξουμε και να διευρύνουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζοντας την εικοσιτετράωρη περιφρούρηση του κέντρου αγώνα, του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *