Μνημονιακότερος όλων ο Μάρδας που νομοθέτησε στεγαστικό επίδομα για τον εαυτό του

mardas-630x380Με την επιλεκτική μνήμη να έχει χτυπήσει… «κόκκινο» στον ΣΥΡΙΖΑ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, προκαλεί με τις νέες του δηλώσεις περί μνημονίων.

Συγκεκριμένα ο κ. Μάρδας χαρακτήρισε «τραγικό λάθος» τη «δειλία», που όπως είπε επέδειξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, και δεν εφήρμοσαν όλα τα μέτρα των προηγούμενων μνημονίων.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι αυτή είναι και η αιτία για τη σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

«Το τραγικό λάθος στην ιστορία είναι ότι στο πλαίσιο της δειλίας που έδειξαν οι προηγούμενοι, τρέναρε την εφαρμογή των μέτρων, με αποτέλεσμα να χαθεί η δυναμική», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρδας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, προχώρησε σε σύγκριση Ελλάδας – Τουρκίας, σε ό,τι αφορά στα μέτρα, όταν η Τουρκία είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα στις αρχές του 2000. «Τα μέτρα που επέβαλε ήταν κατά πολύ ελαφρύτερα από τα μέτρα που επιβάλλαμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Ας θυμηθούμε όμως τι είχε αποκαλύψει το ereportaz για τον αγαπητό κ. Μάρδα στις 3 Νοεμβρίου… (ακολουθεί απόσπασμα από το άρθρο)

Μείζον πολιτικό θέμα αλλά και σοβαρό ηθικό ζήτημα προκύπτει από την… καλοκαιρινή σπουδή δυο πρωτοκλασάτων υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να νομοθετήσουν για τον εαυτό τους την χορήγηση (και μάλιστα αναδρομικά) εξόδων διαμονής κατά τη διάρκεια άσκησης των υπουργικών τους καθηκόντων.

Μια ημέρα πριν από την εορτή του Δεκαπενταύγουστου, λίγα 24ωρα πριν από την προκήρυξη των εκλογών, με μια μικρή παράγραφο που «παρείσφρησε» στο Πολυνομοσχέδιο 4336/2015 το οποίο με την σειρά του επικύρωσε την επώδυνη συμφωνία του Μνημονίου 3 αποφασίστηκε η «χορήγηση δαπανών διαμονής» και για τα μέλη της Κυβέρνησης (υπουργούς, κτλ) που δεν είναι βουλευτές.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΔΑΣ ΕΙΧΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…

Πηγή: ereportaz.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *