Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ,Τζον Κέρι

unnamed

 

Στις 4 του Δεκέμβρη  έχει ανακοινωθεί πως  θα επισκεφθεί  επίσημα τη χώρα μας ο αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών  Τζον Κέρι. Η επίσκεψη αυτή του εκπροσώπου των φονιάδων των λαών, μετά την επίσκεψη του και στην Κύπρο, αποτελεί μια πρόκληση απέναντι στο λαό μας, τον κυπριακό λαό και τους λαούς της περιοχής.

Γιατί πραγματοποιείται σε μια περίοδο που οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της Ρωσίας, οξύνοντας το μεταξύ τους ανταγωνισμό, ανάβουν τις φωτιές του πολέμου, με θύματα τους λαούς.
Γιατί πραγματοποιείται σε μια περίοδο που αυξάνονται δραματικά  τα καραβάνια  των ξεριζωμένων προσφύγων απ’ τις χώρες που καταστρέφουν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, στη Μέση Ανατολή και αλλού.

Γιατί πραγματοποιείται σε μια περίοδο ο λαός μας βρίσκεται αντιμέτωπος με τα νέα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα του νέου μνημονίου που επέβαλαν η ΕΕ και το ΔΝΤ ενάντια σε δικαιώματα, κατακτήσεις, και στην ίδια τη ζωή του λαού.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποτάσσεται πλήρως στις απαιτήσεις των ιμπεριαλιστών,ανακηρύσσει «φίλους και συμμάχους» τους αμερικανούς φονιάδες, τάζει νέες στρατιωτικές βάσεις, εμπλέκει επικίνδυνα τη χώρα στα πολεμοχαρή τους σχέδια.

Ο λαός μας, οι εργαζόμενοι, η νεολαία πρέπει να διαδηλώσουν μαζικά την ημέρα της επίσκεψης του Κέρι, εκφράζοντάς στους δρόμους, την αντίθεσή τους στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο! Ενάντια σ’ αυτούς που γεννούν τη φτώχεια, την εξαθλίωση, τους πολέμους, την προσφυγιά και που προετοιμάζουν ένα νέο σφαγείο για τους λαούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *