Το ΜΕΤΑ είναι αλληλέγγυο στον διωκόμενο πρώην πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο

unnamedΑλληλεγγύη στον διωκόμενο πρώην πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο

Δικάζεται την Παρασκευή 8/1/2016 από το Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο πρώην πρόεδρος της ΕΤΕΡ Δημήτρης Καμαρινόπουλος, κατηγορούμενος για τις ανακοινώσεις της Ένωσης την 11η και την 14η Ιουλίου 2011, με τις οποίες η ΕΤΕΡ καλούσε τους εργαζομένους στο ραδιοσταθμό Flash 96 σε κινητοποιήσεις. Ο τότε πρόεδρός της κατηγορείται για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση».

Η δίωξη γίνεται κατόπιν εγκλήσεως της εταιρείας Flash ΑΕ και του Π. Κυριακίδη, ο οποίος, αφού αποσάθρωσε τον ιστορικό ραδιοσταθμό, με σωρεία απολύσεων του τεχνικού, δημοσιογραφικού και διοικητικού του προσωπικού, παραμένει ακόμα και σήμερα φυγόδικος, κατηγορούμενος για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, ενώ παρά τη δικαίωση των εργαζομένων οι αποφάσεις αυτές μένουν ανεκτέλεστες, αφού είναι εξαφανισμένος.

Να σημειωθεί πως ο φυγόδικος Π. Κυριακίδης χρωστά σε αυτόν που διώκει ποσό άνω των 100.000 ευρώ από απλήρωτα δεδουλευμένα και αποζημιώσεις, οφειλές που κατά μεγάλο μέρος αναγνωρίζονται μάλιστα από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, ενώ για το υπόλοιπο μέρος οι σχετικές αποφάσεις εκκρεμούν.

Το ΜΕΤΑ στέκεται αλληλέγγυο στο συνάδελφο Δ. Καμαρινόπουλο και καταγγέλλει για μια ακόμη φορά την εργοδοτική αυθαιρεσία που στρέφεται κατά του δικαιώματος των εργαζομένων να αντιδρούν μέσα από τα Συνδικάτα τους, με κινητοποιήσεις και απεργίες, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους.

Από το γραφείο Τύπου του ΜΕΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *