Μαζική λαϊκή παρέμβαση ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης (16/12)

Δεκάδες εργαζόμενοι και άνεργοι, συνταξιούχοι και νέοι της πόλης συμμετείχαν στη μαζική λαϊκή παρέμβαση ενάντια στους πλειστηριασμούς την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης.

Η πρώτη αυτή μαζική δράση αποφασίστηκε από τη Συνέλευση Συλλογικοτήτων Γειτονιάς και Εργατικών Σωματείων Θεσ/νίκης και στηρίχθηκε από μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης Δυτικών Συνοικιών, της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων, της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων, Αντικαπιταλιστικές Κινήσεις Πόλης και Περιφέρειας (Κεντρ. Μακεδονίας και Αμπελοκήπων), άλλες συλλογικότητες και πολίτες της Θεσ/νίκης.

Αποτελεί δε ένα πρώτο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας από τα αρπακτικά των τραπεζών, ντόπιου και ξένου μεγάλου κεφαλαίου, ότι στήνουμε τείχος απόρθητο για να μην περάσει
ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ 
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στη μάχη ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις για την Τετάρτη 23 του Δεκέμβρη, 1.30μ.μ., στην Τράπεζα της Ελλάδας (Τσιμισκή και Ίωνος Δραγούμη) και την ίδια μέρα, στις 3.30μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *