“Τελειώστε” τον Σάββα Ξηρό επιτέλους,να ησυχάσετε!…..

image002“ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ” ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ!…… μέρος (1)

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,

Ανήκουμε σε αντίθετους και συγκρουόμενους κόσμους(εσείς στον μικρόκοσμο για λίγους και “δυνατούς”,εγώ στον Κόσμο που διεκδικεί χώρο για όλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ),αλλά ποτέ δέν έπαψα να εκφράζω με τόλμη και συνέπεια την απεχθειά μου για κάθε πράξη που απαξιώνει και μηδενίζει τήν αυταξία τής ανθρώπινης ζωής(τής ζωής τών “δικών μας” αλλά και τών “άλλων”),για κάθε δογματισμό και σεχταρισμό που “αγιάζει” κάθε μέσο εξόντωσης!

Δέν ξέρω(και δεν με ενδιαφέρει να μάθω) σε ποιό Γιουσουρούμ τών “πολιτικών ιδεών” ανακαλύψατε αυτό τό ευτελές είδος “δημοκρατίας” πού εξαναγκάζει,εκβιάζει και καταφέρνει στό τέλος να “κατεβάσει” μιά θεατρική παράσταση(ακόμα κι άν αυτή είναι η πιό κακή,η πιό ακραία,η πιό προκλητική).Τό ίδιο έκαναν και τα τάγματα εφόδου τού εθνικισμού και τού “χριστιανισμού” όταν πολιορκήσανε τότε τόν Νοέμβρη τού 2012 το θέατρο “Χυτήριο” και αναγκάσανε καί τότε να ακυρωθεί μια “ακραία και προσβλητική” θεατρική παράσταση(“CORPUS CHRISTI” τού Τέρενς Μάκ Νάλλυ).

Πανάξια η “ευαισθησία τής δημοκρατίας” σας!Συναντηθήκατε και ενωθήκατε με τούς φασίστες τής “Μαύρης Αυγής”!Οι “ιδεολογικές αποστάσεις” τελικά καταργούνται όταν απελευθερώνονται και επικρατούν τά άγρια και αιμοβόρα μας ένστικτα!

Σέβομαι κάθε συγγενή θύματος,κάθε πόνο και δάκρυ όλων όσων στερήθηκαν ανθρώπους!

Αλλά χρόνια τώρα χρησιμοποιείτε όλα αυτά τά ευγενή,κοινά και ανθρώπινα συναισθήματα για νά συνεχίζει νά “πουλάει” μιά πολύ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΚΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ πού δίνετε σε συνεργασία και υποστήριξη με τήν Αμερικάνικη πρεσβεία,σέ βάρος ενός κρατουμένου(τού πιο δολοφόνου απο τούς δολοφόνους αν αυτό σάς αρκεί για να συνεχίσουμε…)που όχι μόνο δέν είναι πλέον “επικίνδυνος” γιά το Κράτος,αλλά είναι στην γέφυρα  τού μελλοθάνατου αφού είναι στήν ουσία ένας οργανισμός-φυτό με πολλαπλά προβλήματα υγείας και αναπηρία 98% όπως έχουν αποφανθεί με ανακοινωσή τους οι ίδιοι οι γιατροί!

Στο παρελθόν έχω γράψει αρκετές φορές για τό ζήτημα τής αποφυλάκισης τού Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας ,τά τελευταία γεγονότα με αναγκάζουν ξανά να επανέλθω!Η έκκληση να σταματήσει το μαρτύριο ενός φυλακισμένου ανήμπορου να “ισορροπήσει” και να αυτοεξυπηρετηθεί στην καθημερινότητα του εγκλεισμού,οφείλει να υπερβεί το αν συμφωνεί ή  διαφωνεί κανείς με τις αδιέξοδες επιλογές της ένοπλης βίας που αποτελούν όπως έλεγε και ο αείμνηστος συντροφός μας Μιχάλης Πρωτοψάλτης, “την κατάρα των κινημάτων”!

Οταν αποφυλακίστηκε (και καλώς έγινε γιατί είπαμε πώς η κουλτούρα τής εκδίκησης ανήκει στούς φασίστες και όχι στήν αριστερά και στούς αναρχικούς)με “ανήκεστο βλάβη” στις 28 /9/1990 ο αμετανόητος χουντικός Στυλιανός Παττακός,δέν είδα τότε τήν “οργή τού δημοκρατικού σας τόξου” να ξεχειλίζει,να απειλεί,νά γράφει και να ξεσηκώνει τά πλήθη ενάντια στόν “εξαγνισμό και τήν ηρωποίηση” ενός αρχιεγκληματία και βασανιστή πού πήγε τήν χώρα 7 χρόνια πίσω!

Γι αυτό “νισάφι” πιά Ντόρα Μπακογιάννη γιά τόν Σάββα Ξηρό!Δέν πείθετε!…..

Εχει κουράσει,πολώσει και διχάσει τήν κοινωνία και έχει κάνει σκόνη κάθε ίχνος Ανθρωπιάς, η μανία τής εκδικητικότητας και τού απύθμενου μίσους σας για έναν φυλακισμένο  που η ψυχή του κρέμεται απο μιά “λεπτή κλωστή”!

Αρκετά πιά και ΩΣ ΕΔΩ η επίδειξη τρομολαγνείας σε μιά κοινωνία πού “κολυμπά” στον τρόμο που έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια η νεοφιλελευθερή σας “διαχείριση” !

Νά βρείς Ντόρα Μπακογιάννη τήν δύναμη(και εκεί είναι το μεγαλείο τής Δημοκρατίας!)να συγχωρήσεις και άς μήν ξεχάσεις ποτέ!Εχεις το αναφαίρετο και απόλυτα κατανοητό δικαίωμα να μήν ξεχάσεις!Ούτε και εγώ θα ξεχνούσα,αλλά θά “έψαχνα” τουλάχιστον τόν δρόμο για να συγχωρήσω!Για να λυτρώσω τήν δική μου ψυχή απο τό “κακό”,τήν βαρβαρότητα και τήν φρίκη πού έχει γίνει κατεστημένο και καθεστώς παντού πλέον γύρω μου!

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΞΗΡΟΣ!

Πάνω στο ικρίωμα τής “αυλαίας” για τον Σάββα Ξηρό θέλετε τόσο πολύ εσείς και οι υπόλοιποι συγγενείς τών θυμάτων τής “17Ν” νά είσασθε οι αυτοδιορισμένοι δήμιοι ?Θέλετε εσείς να έχετε τόν “πρώτο λόγο” σε αυτήν την χαρά και ικανοποίηση τής εκτελεστικής ποινής?Θέλετε εσείς πρώτοι να “κατεβάσετε τον διακόπτη”?

Αν είναι τόσο “μεγάλος εχθρός και αντίπαλος” ο Σάββας Ξηρός ,ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ,τί περιμένετε?….

Και αυτήν την “ιδεολογία” τού ρεβανσισμού ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ τό ονομάζεις εσύ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”?Αλήθεια τί “διαφορά” έχει από τά περίστροφα και τους “λαϊκούς τιμωρούς” τής σταλινικής τρομοκρατίας που καταδικάσανε στις 26/9/89 τον Παύλο Μπακογιάννη σε θάνατο ?
ΑΚΟΥ ΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ,ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!
Ηρθε ο καιρός ο Νόμος τής Ανθρωπιάς να επιβάλλει στήν όποια εξουσία πού κωφεύει , αδιαφορεί ή διστάζει, τήν αποφυλάκιση τού Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας,γιατί η ζωή ενός άρρωστου φυλακισμένου κινδυνεύει!
Κάτι που θά έπρεπε ήδη να τό είχατε κάνει εσείς,αν είχατε μεγάλη και γνήσια δημοκρατική …καρδιά !
Αλλά συμβαίνει νά έχετε καρδιά στενή και σκληρή ,δομημένη απο το καπιταλιστικό μωσαϊκό πού θυμάται και τονίζει επιλεκτικά κάθε μορφής βία εκτός από τήν δική της τήν κρατική-αστυνομική με έναν τεράστιο κατάλογο θυμάτων και οικογένειες πού σεμνά και σιωπηρά πνίγονται στήν θύμηση τών αδικοχαμένων προσώπων τους!

Αλλά εγώ δεν ήρθα να κάνω συν-ψηφισμούς εδώ Ντόρα Μπακογιάννη.Απλά θά σάς πώ ψύχραιμα δύο λέξεις για “επίλογο στό έργο”….

ΧΑΣΑΤΕ και εσείς και η “δημοκρατία” σας και οι εμμονές σας!Καί όπως λέει και τό τραγούδι “Μοιάζετε νικητές,μά είστε νικημένοι”!

Η υστερία για ανθρωποθυσία δεν θα νικήσει τήν ιστορία τού αλτρουϊσμού!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟΥ

για τήν Αναίμακτη Κοινωνική Επανάσταση,29/1/2016

Παπαδόπουλος Παναγιώτης (Κάϊν)

μεμονωμένο άτομο απο το αναρχικό κίνημα

erozer2000@yahoo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *