Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Vodafone-Wind-Victus: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 4/2 – Συμμετέχουμε Μαζικά

PrwtoΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 4/2 – Συμμετέχουμε Μαζικά

Στις πρωινές Απεργιακές Συγκεντρώσεις
Στην Πορεία στο κέντρο της Αθήνας: 11 πμ, Αρχ. Μουσείο (Πατησίων)

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ:

  • Για να μην περάσει το Αντι–Ασφαλιστικό Έκτρωμα. Όχι μειώσεις συντάξεων– αύξηση εισφορών. Όχι στην κατάργηση των κατώτατων ορίων συντάξεων, σε «συντάξεις» των 200 ευρώ. Υπερασπίζουμε τον Κοινωνικό Χαρακτήρα της Ασφάλισης, ως δίχτυ προστασίας όλων των μισθωτών, ανέργων, φτωχών και προϋπόθεση για την πρόσβασή μας στην υγεία, περίθαλψη, πρόνοια. Να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται, Κράτος και Εργοδότες, για τη διαχρονική λεηλασία, τη μεθοδευμένη χρεοκοπία του ασφαλιστικού συστήματος. Όχι στην Ιδιωτική Ασφάλιση, ακριβό εμπόρευμα για ελάχιστους και πεδίο κερδοσκοπίας των επιχειρηματιών. Υπερασπίζουμε τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και δράση. Ενάντια στη Χούντα που θέλουν Τρόικα – ΔΝΤ – Μνημονιακοί – Κεφάλαιο. Όχι στη νέα φοροεπιδρομή, στο ξεπούλημα–ιδιωτικοποίηση των πάντων, στην αρπαγή/πλειστηριασμό σπιτιών και εισοδημάτων από τις τράπεζες.
  • Για να φράξουμε τον δρόμο στα επόμενα μέτρα του 3ου Μνημονίου. Όχι στις ομαδικές απολύσεις, στην εργοδοτική ανταπεργία (λοκ άουτ), στην θεσμοθέτηση της απαγόρευσης του συνδικαλισμού. Υπερασπίζουμε τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και δράση. Ενάντια στη Χούντα που θέλουν Τρόικα – ΔΝΤ – Μνημονιακοί – Κεφάλαιο. Όχι στη νέα φοροεπιδρομή, στο ξεπούλημα–ιδιωτικοποίηση των πάντων, στην αρπαγή/πλειστηριασμό σπιτιών και εισοδημάτων από τις τράπεζες.
  • Για την ανασυγκρότηση του συνδικαλισμού, με ένα ενωτικό, αγωνιστικό σχέδιο. Ενάντια στις επιθέσεις της εργοδοσίας, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, την εξάπλωση της ελαστικής εργασίας, τους εργαζόμενους «πολλών ταχυτήτων».

Οι εργαζόμενοι να μπούμε μπροστά για έναν νέο κύκλο Αγώνων Διαρκείας. Όχι για το χατίρι καμίας ανεκδιήγητης ΓΣΕΕ και συνδικαλιστικής ηγεσίας. Για να υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα και τη Ζωή μας. Για να ανατρέψουμε όλα τα Μνημόνια, νέα και παλιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *