Ν.Μπογιόπουλος: Μετατρέπουν την Ελλάδα σε ειδική ζώνη εξάρτησης

Bogiopoulos1413skΜε την οικονομική κρίση η Ελλάδα προσφέρθηκε από το εγχώριο πολιτικό σύστημα, στο πλαίσιο των διεθνών συμμαχιών του, ως «πειραματόζωο». Αντικείμενο του οικονομικού και κοινωνικού πειράματος – που συνεχίζεται – είναι η αποστέρηση ενός λαού από τις εργασιακές κατακτήσεις και τα δικαιώματα του, η αποστέρηση της δημόσιας περιουσίας του, η αποστέρηση κάθε ίχνους κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας. 

Σήμερα, με αφορμή το προσφυγικό, οι ίδιοι «εταίροι» προωθούν ένα δεύτερο πείραμα. Τη μετατροπή της Ελλάδας σε μια ειδική ζώνη ανύπαρκτης εθνικής κυριαρχίας, που, εκτός από οικονομικό ενέχυρο, θα λειτουργεί και ως αποθήκη των «σωτήρων».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο  Νίκος Μπογιόπουλος μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη με αφορμή την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

Παράλληλα ανέλυσε γιατί και η υπόθεση των αγροτικών κινητοποιήσεων και οι εξελίξεις στα εθνικά ζητήματα, θέτουν επιτακτικά το ερώτημα στον ελληνικό λαό, αν μπορεί να συνεχίσει με μία πολιτική τάξη που σε τίποτα δεν λέει «όχι» οδηγώντας την χώρα σε χώρο και καταστρατηγώντας κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *