Εκδήλωση για το χρέος της χώρας

xreos323Την Παρασκευή 26/2 και ώρα 8 μ.μ στην αίθουσα του Άλσους της Αγίας Τριάδας – Λαμπηδόνα στον Βύρωνα, θα πραγματοποιηθεί ομιλία – συζήτηση για το ελληνικό χρέος.

Ομιλητής θα είναι ο Θωμάς Παπακωσταντίνου, συγγραφέας του βιβλίου “ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ” στο οποίο περιλαμβάνεται η ιστορία των Δανείων των Πτωχεύσεων και των Διεθνών Οικονομικών Ελέγχων του Νεοελληνικού κράτους από το 1821 έως το 2014.

Η εκδήλωση αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς ο ομιλητής – συγγραφέας έχει περιλάβει στο βιβλίο του, εκτός από τα σημαντικά στοιχεία της ιστορικής διαδρομής της οικονομίας της χώρας και των συναφών καταστροφών (από το 1821), και σημαντικά στοιχεία των οικονομικών εξελίξεων μετά από το 1975 έως και το 2014, περίοδο κατά την οποία αναφέρονται όχι μόνο τα βασικά στοιχεία και οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, αλλά και σημαντικές αναφορές σε γεγονότα που προηγήθηκαν της σημερινής καταστροφής καθώς και τις πολιτικές ευθύνες του δικομματισμού που την συνόδευσαν έως τότε.

Καλούμε όλες τις οργανώσεις και τους πολίτες του Βύρωνα να δώσουν το παρόν και να συμμετάσχουν στην συζήτηση που θα ακολουθήσει μετά την ομιλία του συγγραφέα.

Δ. Σουλιώτης
Πολιτικός εξόριστος της δικτατορίας 1967-1974

Βύρωνας 22/2/2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *