Παρέλαση, Νέα Υόρκη: Οι τιποτένιοι διοργανωτές, ο τιποτένιος πρόεδρος της ”ΝΔ” και τα αδιόρθωτα χάλια μας

koulhs-parade1To καθυστερημένο ελληνικό ”γκέττο” Νέας Υόρκης, που αντιπροσωπεύει το 12% της Ομογένειας ΗΠΑ, διασύρει-ντροπιάζει το σύνολο

Παρέλαση, Νέα Υόρκη: Οι τιποτένιοι διοργανωτές, ο τιποτένιος πρόεδρος της ”ΝΔ” και τα αδιόρθωτα χάλια μας

Το πρόβλημα με την ελληνική παρέλαση στην 5η Λεωφόρο (Κυριακή 10 Απριλίου 2016) γιά να τιμηθεί ετεροχρονισμένα -υποτίθεται εξαιτίας… καιρού- η εθνική μας επέτειος της 25ης Μαρτίου, δεν είναι ο θλιβερός και αστοιχείωτος κομματικός ”καραγκιοζάκος” που υποδύεται τον πρόεδρο, ούτε τα άβουλα ανθρωπάκια-μηδενικά που υποδύονται το Συμβούλιο, της διοργανώτριας Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων ”γκέττο” Αστόριας. Ούτε το ”αφεντικό” της παρέλασης, ο άχρηστος-ανίκανος τοποτηρητής των συμφερόντων της Τουρκίας (γιά διάλυση της Ομογένειας, που εκφράζονται μέσω του ”οικουμενικού Πατριαρχείου”), ο Δημήτριος, που υποδύεται τον ”αρχιεπίσκοπο Αμερικής”.

Το πρόβλημα είναι ότι ο κάθε τιποτένιος διαπλεκόμενος πολιτικός Ελλάδας, που του δόθηκε το δικαίωμα, αισθάνεται ότι μπορεί να κομματικοποιεί την παρέλαση του Ελληνισμού σε μιά ελληνική παροικία στις ΗΠΑ, γιά εντυπωσιασμό στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τον κάθε τιποτένιο-”φελλό” πρόεδρο Ομοσπονδίας, που είναι φερέφωνο του κάθε εκδότη εφημερίδας-”μπακάλικου”, που έχει διαχρονικά, οικονομικά και άλλα συμφέροντα με την οικογένεια του κάθε τιποτένιου πολιτικού. Και γιά χάρη του πολιτικού Κούλη, οι τιποτένιοι, έσπασαν μια παράδοση δεκαετιών, αθετώντας και ομόφωνη απόφαση της Οργάνωσης πριν λίγα χρόνια: Μόνο πρωθυπουργός ή πρόεδρος Βουλής από Ελλάδα, γίνεται ”μέγας τελετάρχης”. Οι υπόλοιποι, ”επίτιμοι τελετάρχες”. Κατά συνέπεια, ας μην διαμαρτυρηθούν μετά, γιά το δεδομένο ”κράξιμο” που θα φάνε Κούλης και διοργανωτές, ασπόνδυλοι Ομοσπόνδυλοι, στην μικρή, κομματικοποιημένη παρέλαση-καρνάβαλο, δεξιοχουντικών, στο Μανχάτταν.

Και ποιός έδωσε αυτό το δικαίωμα; Μα οι Ομογενείς, μέλη των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, που δεν αντιδρούν στις διαχρονικές ανομίες και στις αυθαιρεσίες των τιποτένιων μόνιμων αντιπροσώπων τους, στην τιποτένια Ομοσπονδία, των τιποτένιων ”λαμόγιων”.

Η (οργανωμένη) Ομογένεια Νέας Υόρκης, έχει γιά ”ηγέτη” αυτόν που της πρέπει και της… ”αξίζει”: ‘Εναν τυχοδιώκτη, αστοιχείωτο ”αφηνιασμένο ψώνιο”, ως πρόεδρο Ομοσπονδίας, που λογικά θα έπρεπε να του απαγορεύεται και η είσοδος σε ομογενειακές Οργανώσεις.
H (οργανωμένη) Ομογένεια Νέας Υόρκης, που νομίζει -τρομάρα της- ότι είναι ”ο ομφαλός της Ομογένειας στην Αμερική”, ενώ ουσιαστικά κατάντησε ένα καθυστερημένο ”γκέτο”, που ντροπιάζει την ελληνική Ομογένεια στην Αμερική. Και μην ξεχνάμε ότι, αριθμητικά, ο Ελληνισμός στην ευρύτερη περιοχή Νέας Υόρκης, αντιπροσωπεύει, περίπου, το 12% του Ελληνισμού στις ΗΠΑ. ‘Ετσι το 12%, διασύρει και το υπόλοιπο 88%.
Πριν 20 χρόνια η παρέλαση στο Μανχάτταν, είχε 15.000 παρελαύνοντες και θεατές. Την τελευταία 5ετία, με το ζόρι παρελαύνοντες και θεατές φτάνουν τις 6-7.000 άτομα. Με κόστος που ξεπερνά τις 400.000 δολ. γιά έναν ”καρνάβαλο” 3 ωρών.

Σημ. 1: Δεν αληθεύει η φήμη ότι ο ”μέγας τελετάρχης”, πρόεδρος της ”Νέας Δημοκρατίας”, θα παρελάσει πάνω σε διαφημιστικό άρμα της Siemens, έχοντας δεξιά του τον πρόεδρο και αριστερά του τον εκδότη. Ούτε ότι η αρχιεπισκοπική ”γιαγιά” θα φορά μίνι ράσο γιά εντυπωσιασμό. Υπάρχει όμως πιθανότητα, στην εξέδρα απέναντι από αυτήν των ”επισήμων” (πρώην βοσκών και τώρα νεόπλουτων μεγάλων μηδενικών), που στήνει ο ”μπακαλόγατος” Cats, να χορεύουν ”τσιφτετέλι αλα τούρκα”, την ώρα που θα περνούν οι εύζωνες της προεδρικής Φρουράς.

Σημ. 2: Είναι επιεικής ο χαραχτηρισμός ”τιποτένιοι”, όταν τυχοδιώκτες, ελλαδέμποροι και λοιπά παράσιτα της Ομογένειας και της Ελλάδας, χρησιμοποιούν βάναυσα τον Ελληνισμό της Αμερικής, γιά τα συμφέροντά τους, ατομικά, πολιτικά, οικονομικά.

Πηγή: Καλάμι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *