Απαγορεύουν τις Προσλήψεις στο Δημόσιο και προσλαμβάνουν 4000 στα Σώματα Ασφαλείας!

Να όμως που το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα τελικά δημιουργεί θέσεις εργασίας.

Μπορεί να κλείνει Παιδικούς Σταθμούς, Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, να ξεπουλά την κοινωνική περιουσία σε ελληνικά και ξένα αρπακτικά, να μετατρέπει την κοινωνία μας σε κοινωνία Ειλώτων, αλλά δημιουργεί θέσεις Μπάτσων και Λιμενικών, σαν τα πρωτοπαλίκαρα που έστρεψαν τα πυροβόλα τους εναντίον των ειρηνικών διαδηλωτών που επέβαιναν στον Στόλο για τη Γάζα!

Ενώ η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο των περικοπών είχε δεσμευτεί για περιορισμό των προσλήψεων στα σώματα ασφαλείας, ξέσπασε ξαφνική θεομηνία με περισσότερες από 4.000 θέσεις, αφού διαπιστώθηκε ότι η κοινωνία είναι καζάνι έτοιμο να εκραγεί! Εξάλλου, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η τρόικα των ΔΝΤ-Ε.Ε. και τα Μνημόνια χωρίς άγρια κρατική καταστολή δε στέκονται ούτε λεπτό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.


Αρχικά, έγινε γνωστή από το αρχηγείο της αστυνομίας η πρόσληψη, μέσω των πανελλαδικών, 1.300 δόκιμων αστυφυλάκων και 100 δόκιμων αξιωματικών, ενώ κρύβονταν ο σχεδιασμός άλλων 100 θέσεων αξιωματικών με ειδικά καθήκοντα.

Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες εκδόθηκε χθες απόφαση του νέου υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που υπογράφεται από τους δύο αντιπροέδρους της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο και Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς και τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Ρέππα, με θέμα:
“έγκριση για την κίνηση διαδικασιών πλήρωσης θέσεων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη”, με την οποία αποφασίστηκε κι εγκρίθηκε:

Α. η κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 1.500 κενών οργανικών θέσεων αστυνομικού προσωπικού ως εξής:
-δόκιμοι αστυφύλακες 1.300

-δόκιμοι υπαστυνόμοι 100

– αξιωματικοί ειδικών καθηκόντων 100

Β. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 1.200 θέσεων ειδικών φρουρών με πενταετή θητεία στην αστυνομία των οποίων η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί μετά την 31-12-2011.

Γ. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 750 θέσεων στη σχολή πυροσβεστών και 50 στην πυροσβεστική ακαδημία, των οποίων η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί μετά την 31-12-2011.

Δ. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 587 θέσεων στο λιμενικό σώμα ως εξής: – δόκιμοι σημαιοφόροι 60 – ανθυποπλοίαρχοι τεχνικοί 40 – ανθυποπλοίαρχοι οικονομικών 5 – ανθυποπλοίαρχος ιατρός 1 – δόκιμοι αξιωματικοί 181 – δόκιμοι λιμενοφύλακες 300 των οποίων η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί μετά την 31-12-2011.

Η κυβέρνηση του Κοινωνικού και Εργασιακού Μεσαίωνα, οι Υπηρέτες του κόσμου του πλούτου λαμβάνουν  μέτρα.  Το τι έχουμε να ζήσουμε αποκαλύπτουν οι δηλώσεις στο πρακτορείο Reuters, του συν-πρωθυπουργού Ευ.Βενιζέλου που εκτιμά ότι η ύφεση θα φτάσει το 3,9% αντί το 3,5% όπως είχε προβλεφθεί και η επίσημη ανεργία θα σκαρφαλώσει στο 17%

Και για να μην ξεχνιόμαστε, δήλωσε κυνικά ότι άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι οι αποκρατικοποιήσεις με τη σύσταση του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας να γίνεται άμεσα, αναφέροντας  ότι «ο στόχος των αποκρατικοποιήσεων για το 2011 τουλάχιστον είναι βατός, καθώς όπως τόνισε είναι ιδιωτικοποίηση και αξιοποίηση στοιχείων της περιουσίας του δημοσίου που δεν θέτει νομικά πολύπλοκα θέματα”.
Όπως ορίζει το μνημόνιο η κυβέρνηση θα πρέπει να αντλήσει μόνο από τις αποκρατικοποιήσεις φέτος το ποσό των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ για το 2012 ο στόχος φτάνει τα 10 δισ. ευρώ για να φτάσει έως το 2015 το τεράστιο ποσό των 50 δισ. ευρώ.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά δεν είναι τυχαίο ότι καθημερινά πληθαίνουν τα περιστατικά έκφρασης της λαϊκής οργής κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο.

Μερικοί, πιο «προνοητικοί» από τους υπόλοιπους προσέχουν περισσότερο.

Όπως ο “κοινωνικά ευαίσθητος” Χρ.Παπουτσής.

Σύμφωνα με καταγγελία του στρατηγού ε.α Δημήτρης Αλευρομάγειρου, οι “εγκέφαλοι” της ΕΛΑΣ , έκριναν ότι τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να ενταθούν στην οικία του υπουργού στο Χολαργό και τουλάχιστον 45 αστυνομικοί πεζοί ή με μηχανές έχουν αναλάβει τη φρούρησή του!

Πραγματικά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο «αγωνιστής, σοσια-ληστής» Χρ.Παπουστής φαίνεται να βασίζονται στη ρήση “Ισχύς μου η Αγάπη του Λαού” και να απολαμβάνουν τα αγαθά του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, της Αστικής Δημοκρατίας-Δικτατορίας των ΜΑΤ-ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *