Μαχητική παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

image002Μαζική μαχητική διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικά το απόγευμα της Πέμπτης οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Παρά τα δρακόντεια μέτρα, εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, έφτασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, λίγο μετά τις 7 μ.μ., άπλωσαν πανό και διαμήνυσαν στην κυβέρνηση και τους εργοδότες πως στα σχέδιά τους θα σταθούν εμπόδιο. Περίπου στις 8:45 αποχώρησαν συντεταγμένα προς την λεωφόρο Β. Σοφίας και τη Βουλή (δείτε εδώ δήλωση του Γιώργου Πέρρου, λίγο πριν ολοκληρωθεί η κινητοποίηση).

«Εργατιά μπροστά, τώρα μια γροθιά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά», φώναξαν ανάμεσα στα άλλα συνθήματα, ενώ από την κινητοποίηση απηύθυναν κάλεσμα στο λαό να δώσει τη μάχη της απεργίας.

«Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο Φορολογικό! Η κυβέρνηση για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου φέρνει μέσα στο Σαββατοκύριακο σαν τον κλέφτη τις βάρβαρες προτάσεις για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό» αναφέρει δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ.

«Απαντάμε με την ετοιμότητά μας, με την οργάνωσή μας, με το δίκιο μας, στις άθλιες πρακτικές της κυβέρνησης για να περάσει τη νέα βαρβαρότητα στη ζωή μας, στα μουγκά!»

Έφτασε η ώρα της μάχης! Κανείς να μη λιποτακτήσει!

Δίνουμε όλοι το “παρών”!

Όλοι στους δρόμους! Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις!

Παρασκευή 6 Μάη, 11 π.μ. στην Ομόνοια! Σάββατο 7 Μάη, 6 μ.μ. στην Ομόνοια! Κυριακή 8 Μάη, 10.00 π.μ. στο Σύνταγμα!

Να νεκρώσουν τα πάντα! Να σταματήσει η παραγωγή παντού!

Κανείς εργαζόμενος, καμία βάρδια στη δουλειά!

Ούτε ψυχή σε εργοστάσια, εργοτάξια, γραφεία, μαγαζιά, λιμάνια, καράβια!

Όλοι μαζί, εργάτες, φτωχοί αγρότες, ελευθεροεπαγγελματίες, επιστήμονες!

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!

Αν κάνουμε πίσω δε θα σταματήσουν πουθενά! Δε θα μας αφήσουν τίποτα!

Ή θα υποταχθούμε και θα τα σαρώσουν όλα ή θα τους πάρουμε στο κυνήγι!

Με εμπιστοσύνη στη δύναμή μας! Εμείς παράγουμε τον πλούτο, εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς αυτούς που μας εκμεταλλεύονται, αυτοί δεν μπορούν να κερδίζουν χωρίς εμάς»!

Πηγή: 902

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *