“Θυμάσαι Βάλια;”: Από την παραίτηση αν εκχωρηθεί το αεροδρόμιο, στην επιθεώρηση λίγο πριν την παράδοση

13239284_1186810368019700_5979219800568823443_n-31hqefpsu3tzr1un3vhxqiΗ πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ ν. Χανίων κ. Αθηνά Γιαννουλάκη ανέρτησε ένα καυστικό σχόλιο για τη στάση των κυβερνητικών βουλευτών στα Χανιά σε σχέση με την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων.

Στο σχόλιό της λέει ότι είχε υποσχεθεί ότι θα παραιτηθεί εφόσον ιδιωτικοποιηθεί το αεροδρόμιο Χανίων ενώ πλέον επιθεώρησε μαζί με τον γ.γ. Υποδομών κ. Δεδέ τις εργασίες επέκτασης λίγο πριν την παράδοσή του στους Γερμανούς της Fraport.

Γράφει σχετικά η κ. Γιαννουλάκη:

ΒΑΛΙΑ ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ , ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

..προχθές “ανηφόρισε “προς το Ακρωτήρι και “επιθεώρησε” μαζί με τον γ.γ. υποδομών Γ.Δέδε και αιρετούς της πόλης (φωτο) τις εργασίες επέκτασης του αεροδρομίου ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ….

…νοιάζεται να το παραδώσει γρήγορα έτοιμο στους Γερμανούς !!!!

θυμάσαι, Βάλα που μας είχες υποσχεθεί ότι θα παραιτηθείς σε περίπτωση που το αεροδρόμιο των Χανίων θα εκχωρούνταν από το Ελληνικό Δημόσιο στους Γερμανούς της Fraport;;;

θυμάσαι; αλήθεια θυμάσαι;;;;;

Μία απάντηση στο ““Θυμάσαι Βάλια;”: Από την παραίτηση αν εκχωρηθεί το αεροδρόμιο, στην επιθεώρηση λίγο πριν την παράδοση”

  1. Αγαπητή κα. Γιαννουλάκη,
    Είναι περισσότερο από προφανές ότι δεν καταλάβατε καλά τι εννοούσε η “αριστερή” βουλευτής του “αριστερού” ΣΥΡΙΖΑ:
    Είχε υποσχεθεί ότι θα παραιτηθεί σε περίπτωση που το αεροδρόμιο των Χανίων θα εκχωρούνταν από το Ελληνικό Δημόσιο στους Γερμανούς της Fraport επί κυβερνήσεως ΝΔ.
    Δεν είχε πει τίποτα για το τι θα έκανε, αν την εκχώρηση την πραγματοποιούσε τελικά το κόμμα της και η ίδια…
    Αμάν πια, πάτε να τον φάτε τον κακόμοιρο τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Ένα μνημονιάκι έφερε και αυτός, όπως και τα προηγούμενα κόμματα της αστικής διαχείρισης και πάτε να τον φάτε.
    Δεν ξέρετε ότι τα παιδάκια που παίζουν μαζί, πρέπει να φέρνουν τα δικά τους παιγνίδια καθώς δεν είναι σωστό να παίζουν μόνο με τα παιγνίδια των άλλων παιδιών της παρέας;
    Ε, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το δικό του μνημόνιο για να παίξουν “δημοκρατία” με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
    Δεν ήταν δυνατόν να παίζουν μόνο με κεντρώο και δεξιό μνημόνιο, χρειάζονταν τουλάχιστον και ένα αριστερό ή ίσως και δύο και τρία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *