Ποια είναι η “Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης” που ισχυρίζεται ότι δρα “ανεξάρτητα από την ΕΛΑΣ”;

image001Υπάρχει παράλληλη δομή στην Ελληνική Αστυνομία; Ποια είναι η “Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης” που ισχυρίζεται ότι δρα “ανεξάρτητα από την ΕΛΑΣ”;

Τους τελευταίους μήνες, σε σειρά σαιτ που αφορούν τους τομείς άμυνας-ασφάλειας έχουν αναρτηθεί κείμενα μιας αποκαλούμενης “Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης” που ισχυρίζεται ότι δρα “παράλληλα” με την Ελληνική Αστυνομία. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την ανάρτηση στο policenet.gr.

Οι παρεμβάσεις τους ξεκινούν από την «αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος» μέχρι «τη μονομερή επέκταση των χωρικών μας υδάτων από έξι σε δώδεκα ναυτικά μίλια»! Ενδεικτικά παρουσιάζουμε την ανάρτηση τους «4.400.000 , αλλοδαποί, πρόσφυγες, μετανάστες, νόμιμοι ή παράνομοι, βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα των 10.815.197 . Τι κάνετε;» που αποκαλύπτει το μέγεθος της παραπληροφόρησης του ρατσισμού και του εθνικισμού τους xorisorianews.gr.

Αίσθηση προκάλεσε όμως το κείμενο που αναρτήθηκε με τίτλο “Η κορυφή του παγόβουνου, η εξάρθρωση πολυμελής εγκληματική οργάνωση για παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων και πυρομαχικών στην Κρήτη (A’ Μέρος)” και υπογράφεται από την Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης. Στο κείμενο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «η παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων στην Κρήτη, είναι τόσο οργανωμένη που στηρίζει την οικονομία τριών (στην ουσία ενός) μεγάλων επιχειρηματιών, που με την σειρά τους στηρίζουν την οικονομία της Κρήτης. Έτσι εξασφαλίζουν τη μέγιστη “στήριξη” και κάλυψη.[…] Σε άλλο σημείο τονίζεται: “Τίποτα από θάλασσα μεριά δεν πλησιάζει τις ακτές της Κρήτης, που να μην ελέγχεται απόλυτα από τους ανθρώπους της Κρητικής Μαφίας. Λιμένες, διαδρομές, σημεία προσωρινής αποθήκευσης (αποθήκες για άλευρα, καύσιμα) κ.α., είναι άρτια οργανωμένα, ελεγχόμενα ώστε, να κυλήσουν ομαλά όλες οι εργασίες… κάθε φορά.[…] Κανείς δεν τολμά καν να μιλήσει ή πόσο μάλιστα να “κοντράρει” το κύκλωμα αυτό που δεν έχει παρόμοιο προηγούμενο. Ελέγχεται ακόμα εάν, οι τελευταίες εξαρθρώσεις πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων για παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων και πυρομαχικών στην Κρήτη, είναι “για ξεκάρφωμα” ήτοι για παραπλάνηση, ότι το θέμα ελέγχεται πλέον στην Κρήτη, ώστε, να αποστρέψουν το βλέμμα τους οι Αρχές εδώ στην Αθήνα”.

Η ακροδεξιά τους πολιτική ταυτότητα αποδεικνύεται επίσης μέσα από την ανάρτηση τους «Ποιός μπορεί να λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ;» aegeanhawk.blogspot.gr. Επίσης ποιος μπορεί να παραβλέψει την ανακοίνωση τους «Επιστολή της ομάδας υψηλής αστυνόμευσης προς αναρχικούς, αντι-εξουσιαστές κτλ»!

Ενώ εκθέτουν και τις απόψεις τους για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. και απευθύνουν απειλητικά μηνύματα «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!!ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ!!!Προς κυβέρνηση: Προειδοποιούμε, εάν «κτυπήσετε» οικονομικά τον πυρήνα του κράτους θα πέσετε σε 100 ημέρες!!! Τα σώματα ασφαλείας και οι ένοπλες δυνάμεις είναι τα θεμέλια του Ελληνικού κράτους κύριοι!!!» http://www.volcanotimes.com/2016/05/100.html
Η σχέση του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. με την ακροδεξιά είναι σε όλους γνωστή. Όμως νομίζουμε ότι το υπουργείο ΠΡΟΠΟ και ο Υπουργός Ν.Τόσκας οφείλουν ορισμένες κρίσιμες απαντήσεις. Καθώς τα τελευταία χρόνια εντείνονται οι πρωτοβουλίες διαμόρφωσης ενός ολόκληρου πλέγματος κρατικών-ιδιωτικών μηχανισμών πολέμου καταστολής, που αλληλοδιαπλέκονται και θέτουν ως βασικό τους στόχο την υποταγή και πειθάρχηση του εργαζόμενου λαού μας στις μνημονιακές-αστικές πολιτικές.

Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό τους κείμενο:
Γνωρίζουν κάτι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Αν δεν έχουν γνώση ας διαβάσουν το κείμενο το οποίο προκαλεί,πολλά ερωτήματα:

Πάντα οι καιροί ήταν δύσκολοι, σήμερα όμως είναι και επικίνδυνοι. Οι κοινωνίας πορεύονται σε αχαρτογράφητα νερά, οι αξίες και τα ιδανικά ¨ αποτιμούνται σε χρήμα¨, ο ανθρώπινος παράγοντας αποσυνδέεται από την ψυχική του υπόσταση , οι εξουσίες ελέγχονται όλο και περισσότερο από τις γνωστές ομάδες πίεσης, το χρήμα ανάγεται σε ¨παν θρησκεία¨ , παντού (σχεδόν) σκοπιμότητες, υποκρισία, ιδιοτέλειες και συμφέροντα

Εδώ και τρία χρόνια αδιάκοπα , ανάγουμε την μορφή αστυνόμευσης που έλλειπε , την εποπτεία που ¨εσείς¨ θέλουμε να ασκείτε ως κοινή γνώμη , την δυναμική που ¨επαναφέρει¨ και ελέγχει, τον έλεγχο που δεν θα ατονίσει ποτέ. Ο ιδιαίτερος τρόπος δράσης μας ¨παίζει με τους νόμους τις βαρύτητας ¨ ενάντια σε όλα τα ανωτέρω, στηρίζεται σε νέες στρατηγικές αστυνόμευσης και αντλεί δύναμη από αξίες , ιδανικά και πρότυπα δοκιμασμένα και διαχρονικά.

Οι πράξεις μας, οι απόψεις μας, οι κινήσεις μας και ο τρόπος δράσης μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελληνική Αστυνομία.

ΔΕΝ είμαστε εν ενεργεία αστυνομικοί, καίτοι συνεργαζόμαστε με αστυνομικούς σχεδόν από όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις τους οποίους ευχαριστούμε.

Νομικοί και καθηγητές μας παρέχουν ανιδιοτελώς τις απόψεις τους και τις γνώσεις τους.

Ο μοναδικός μας σκοπός είναι να υποβοηθήσουμε τα σώματα ασφαλείας και την δικαιοσύνη να επιτελέσουν ανεπηρέαστοι τα καθήκοντά τους προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας .

Δεν διεκδικούμε, μπράβο, αναγνωρίσεις, οφέλη, καρέκλες ,εξουσία, χρήματα .

Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τίποτα και κανέναν .

Παραμένουμε ¨ανώνυμοι ¨ για να προστατέψουμε τις οικογένειές μας και για δώσουμε ¨μορφή ¨ στην κοινή γνώμη .
Εχθρός μας είναι και όλες οι μορφές διαφθοράς από όπου κι αν προέρχονται, όλα τα κακώς κείμενα της σημερινής εποχής.

Όλοι όσοι, εκμεταλλεύονται ή χρησιμοποιούν την κοινή γνώμη, τους αδύναμους και τους ανυπεράσπιστους μπαίνουν στο στόχαστρο μας , όλοι αυτοί που «χαλάνε την πυξίδα » της κοινωνίας.

Δεν έχουμε καμία σχέση με συνδικαλισμό , δεν πιστώνουμε κανένα απολύτως πολιτικό κόμμα, κανένα άλλο συμφέρον που υπάρχει στην φαντασία κάποιων

Δεν έχουμε καμία σχέση με παραστρατιωτικά, παρακρατικά και άλλα τέτοια μορφώματα που χρήζουν ψυχιατρικής εξέτασης.

Δεν έχουμε τις ικανότητες του Νοστράδαμου, του Αγίου Παίσιου ή κάποιου προφήτη. Απλοί άνθρωποι τις διπλανής πόρτας είμαστε.

Δεν ¨παίζουμε ¨ όμως !

Πίσω από δεκάδες σοβαρές υποθέσεις, που κατά καιρούς μονοπωλούν τα ΜΜΕ κυρίως, είμαστε εμείς ή είναι δική μας δουλειά¨ , αρκετές έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και ακόμα περισσότερες ¨διευκολύνσεις ¨ έχουμε παράσχει αθόρυβα και αόρατα στην αστυνομική προανάκριση και στην Κύρια ανάκριση …. δεν μας ενδιαφέρει όμως τούτο να μας αναγνωριστεί.

Εκατοντάδες παρεμβάσεις μας προσπαθούν να αναδείξουν την πραγματική διάσταση υποθέσεων και πραγμάτων, να ενημερώσουν και να προειδοποιήσουν…. κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο , απλά για να δείτε.
Ποτέ δεν όμως αρνηθήκαμε την βοήθειά μας και την συνδρομή μας σε όποιον μας το ζήτησε ειλικρινά …. (πολλοί το γνωρίζετε αυτό) . …και αυτό γιατί , εσείς είστε η δύναμή μας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ omada.h.police@gmail.com

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *