Η Διοίκηση της WIND συνεχίζει τις απολύσεις

revolution Η διοίκηση της Wind, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Οι ταχύτητες με τις οποίες διοικητικά στελέχη έρχονται από την άδειά τους, απολύουν και επιστρέφουν σε αυτήν είναι μεγαλύτερες από το 4G!

Έτσι λοιπόν χτες αιφνιδίως απολύθηκε συνάδελφος από το CFN με 12 χρόνια προϋπηρεσίας στην εταιρία. Τα στελέχη που ‘του έκαναν την τιμή’ να σπάσουν την άδειά τους για να τον απολύσουν, τον φόρτωσαν με γελοίες δικαιολογίες που μόνο προσβλητικές μπορούν να χαρακτηριστούν όχι μόνο για την προσωπικότητα αλλά και για την νοημοσύνη όλων μας.

Έτσι πέρα από τη δεινή θέση στην οποία περιήλθε ο συνάδελφος, το τμήμα στο οποίο εργαζόταν μένει με ελάχιστους εργαζομένους και η εντατικοποίηση στο τμήμα αυξάνεται σε μη διαχειρίσιμα επίπεδα.
Επειδή η καλοκαιρινή περίοδος είναι η καταλληλότερη περίοδος για τη διοίκηση όσον αφορά τις απολύσεις, στην περίπτωση που κάποιο στέλεχος σας εξαναγκάσει στην υπογραφή απόλυσης ή παραίτησης, μην υποκύψετε, μην υπογράψετε. Ζητήστε χρόνο και επικοινωνήστε με το Σωματείο.

Οι εκβιασμοί της διοίκησης οι οποίοι θα ενταθούν ακόμα περισσότερο όσο οι εργαζόμενοι που πλήττονται δεν αντιδρούν και όσο τα εργοδοτικά συμφέροντα ευνοούνται από τις πολιτικές των κυβερνήσεων εν αναμονή μάλιστα των νέων αντεργατικών μέτρων που θα κατατεθούν προς ψήφιση.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η συλλογική μας δύναμη μπορεί να ανατρέψει αποφάσεις και πολιτικές που μας πλήττουν και υπάρχουν πλείστα παραδείγματα που το αποδεικνύουν. Αρκεί να μην υποκύπτουμε στον φόβο και τους εκβιασμούς, αρκεί να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
 

Ενωμένοι στο Σωματείο συμμετέχουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε
 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND
 

ΤΟ Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *