Το απύθμενο θράσος του ΣΚΑΪ

image001Δεν είναι που «έκλεβε» τα πλάνα της ΕΡΤ από τον εορτασμό της Παναγίας της Τήνου, θέλει μετά να βγει και από πάνω ο ΣΚΑΪ. Με κουτοπονηριά και με μία ανακοίνωση στην οποία το μόνο που δεν ανέφερε είναι το εξής: «Κι εσείς για τη Marfin δεν λέτε τίποτε».

Ενώ λοιπόν η ΕΡΤ τον κατηγορεί ευθέως για κλοπή εικόνας τριών και πλέον ωρών, ο ΣΚΑΪ, επειδή προφανώς έτσι έχει μάθει χρόνια τώρα, αντεπιτίθεται. Και αρχίζει αυτός τις κατηγορίες για την ΕΡΤ, για άσχετα πράγματα, για τη «διοίκηση της ΕΡΤ που ζει στην Ελλάδα της ανάπτυξης και όχι της ύφεσης», για τη, ΕΡΤ που προκειμένου «να γίνει αρεστή στα υπόγεια του Μαξίμου βάζει την υπογραφή της σε όποια ανακοίνωση της υπαγορευτεί», για την ΕΡΤ που χάνει τις «μεταδόσεις Ελλήνων αθλητών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες» κ.ο.κ.

Δικαίως επανέρχεται η ΕΡΤ με νέα της ανακοίνωση, μέσα στον Δεκαπενταύγουστο:«Έκλεβε ο ΣΚΑЇ επί τρεις ώρες την εικόνα από την ΕΡΤ, ναι ή όχι; Μας ενδιαφέρει να πει αν έκλεβε το σήμα της ΕΡΤ και αν κατέφευγε σε τεχνάσματα για να κρύψει το λογότυπό της».

Είναι τόσο απλά τα ερωτήματα, αλλά τελικά τόσο δύσκολες οι απαντήσεις.

Δηλαδή θα ήταν δύσκολο να το παραδεχτεί και να ζητήσει ένα απλό «συγγνώμη» οΣΚΑΪ; Ή να επιχειρηματολογούσε απλώς πως η ΕΡΤ δεν μπορεί να έχει την«αποκλειστικότητα στη Θεία λειτουργία και στη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας».

Γιατί πρέπει να πουλάει και τσαμπουκά; Πώς έμαθαν έτσι όλα αυτά τα χρόνια, να βγαίνουν με μαγκιά;

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος – “Εφημερίδα των Συντακτών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *