Στην Κρήτη έχουν θέση μόνο οι βάσεις του θανάτου και όχι οι πρόσφυγες

amerikanos-nautis-kai-mama-gayrouΑπροκάλυπτος ρατσισμός των ξενοδόχων -αστικών κομμάτων – ΜΜΕ- Ακροδεξιάς που έκαναν Τρούμπα το νησί για τους μισθοφόρους των ΗΠΑ και των βάσεων του θανάτου.

Η συζήτηση που διεξάγεται στην Κρήτη και σε ολόκληρη την Ελλάδα σχετικά με την εγκατάσταση των 3000 χιλιάδων μεταναστών που διώχνει η Γερμανία, επιστρέφοντας τους στην Ελλάδα στο πλαίσιο της κοινής ευρωπαϊκής τους αντιμεταναστευτικής πολιτικής, των άθλιων και εξίσου απάνθρωπων συμφωνιών που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λαμβάνει πολύ ευρύτερα χαρακτηριστικά.

Ουσιαστικά το θέμα που έχει τεθεί είναι σε ποιον ανήκει το νησί, ποιος και πως δικαιούται να έχει λόγο για το παρόν και το μέλλον του. Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο το θέμα που έχει τεθεί είναι σε ποιον ανήκει το παρόν και το μέλλον του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας.

Εξάλλου, οι πόλεμοι κατά της τρομοκρατίας που επανεκινούνται από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, των κρατών μελών της Ε.Ε, με την συμμετοχή πάντα της ελληνικής κυβέρνησης, στρέφονται ξανά εναντίον των ασύμμετρων απειλών και στοχοποιούν μετανάστες και τον εσωτερικό εχθρό, αγωνιζόμενο λαό.

Σε αυτό το ερώτημα απαντούν τα κόμματα της συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που από αντιμνημονιακά και φιλειρηνικά έχουν μετατραπεί σε αστικά κόμματα εξουσίας που εφαρμόζουν την πιο στυγνή-ταξική αντεργατική πολιτική. Στην πιο ταυτισμένη κυβέρνηση με τους νατοϊκούς και αμερικανικούς πολεμικούς σχεδιασμούς και τους βρώμικους πολέμους τους, διεκδικώντας μερίδιο από την λεία σε Αφρική και Μέση Ανατολή, αλλά και την συνολική εξυπηρέτηση των γεωστρατηγικών συμφερόντων της άρχουσας τάξης στην Ανατολική Μεσόγειο. Ο πόλεμος που διεξάγει η ελληνική κυβέρνηση εναντίον των προσφύγων-μεταναστών, ο καθοριστικός ρόλος που παίζει στην εξυπηρέτηση της Ευρώπης-Φρούριο ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *