Χυδαία υπεράσπιση των τσιχαντιστών από την ΕΡΤ-ΣΥΡΙΖΑ!

82c99-pcpsiria-1Χθες το βράδυ και λίγο μετά τα μεσάνυχτα το χαφιεδοκάναλο της ΕΡΤ-1 παρουσίασε ένα «ντοκιμαντέρ» (Συρία: Οι λεγεώνες του ιερού πολέμου, 2015) για την Συρία παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ των τσιχαντιστών και κατά του αγώνα του Συριακού λαού για ανεξαρτησία και ελευθερία. Τα χαφιέδικα δυτικά υποκείμενα που σκηνοθέτησαν αυτό το «ντοκιμαντέρ» σίγουρα αποτελούν άλλη μια βρώμικη ΜΚΟ.

Η ΕΡΤ μαζί με τους χαφιεδοτσιπρέους που την διευθύνουν ξεπέρασαν σε χυδαιότητα τα κρατικοδίαιτα και μιζαδόρικα μυξομάντιλα: «Εφημερίδα των Συντακτών» και «Αυγή». Αυτή η κυνική προπαγάνδα αγιοποίησης των τσιχαντιστών αποτελεί ένα άμεσο κάλεσμα σε φανατικούς μουσουλμάνους της δύσης να στρατευτούν στους στόχους του «χαλιφάτου».

Μέσα από τις γραμμές των τσιχαντιστών, οι συντελεστές του «ντοκιμαντέρ», πέρασαν όλη την αντιδραστική προπαγάνδα υπέρ των ισλαμοφασιστών και της Σαρίας. Είπαν ξεκάθαρα ότι πολεμούν τον Άσαντ γιατί δεν εφαρμόζει την Σαρία! Παρουσίασαν τους τσιχαντιστές ως ευχάριστους καθημερινούς ανθρώπους που μάχονται για τα πιστεύω τους!! Προσπάθησαν με καλά σκηνοθετημένες μάχες να περάσουν το μήνυμα ότι οι τσιχαντιστές είναι ατρόμητοι, θαρραλέοι και δυνατοί. Μικρά παιδιά έτοιμα να σκοτώσουν, γυναίκες με μπούρκες έτοιμες να θυσιαστούν και ο πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ ζώνεται με εκρηκτικά και για να αντιμετωπίσει ελεύθερους σκοπευτές τους Συριακού «καθεστώτος»!!!

Λίγο πριν το τέλος του «ντοκιμαντέρ» ο πρωταγωνιστής – καμικάζι αυτοκτονίας παρουσιάζεται να πεθαίνει σκοτώνοντας αρκετούς ελεύθερους σκοπευτές και ανοίγοντας τον δρόμο για τους τσιχανιστές να καταλάβουν μια περιοχή! Τότε είναι που οι κάμερες ζουμάρουν στα σκηνοθετημένα πτώματα των στρατιωτών του Συριακού «καθεστώτος» τα οποία κείτονται στο έδαφος!! Τα πρακτοράκια του «ντοκιμαντέρ» λένε ότι οι εικόνες είναι σκληρές και αποφασίζουν να κλείσουν τις κάμερες…

Το «ντοκιμαντέρ» τελειώνει με μια στατιστική για τα παιδιά που έχουν χάσει την ζωή τους στον πόλεμο της Συρίας! Για την δυτική ιμπεριαλιστική προπαγάνδα τα παιδιά είναι το καλύτερο υλικό προς εκμετάλλευση. Πεθαίνουν αθώα παιδιά…, τι κακός που είναι ο πόλεμος, κακό το «καθεστώς» που τον ξεκίνησε, καλοί οι μαχητές που αντιστέκονται στο «καθεστώς»!!

Αυτή είναι η χυδαία, κυνική και ιμπεριαλιστική προπαγάνδα της γερμανικής ΕΕ για τον πόλεμο της Συρίας. Χαφιέδικη, ιμπεριαλιστική και δουλεμπορική είναι η ευρωαριστερά στην Ελλάδα! Η ΕΡΤ και οι Συριζαίοι που την διευθύνουν αποτελούν λακέδες του γερμανικού ιμπεριαλισμού και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

09-09-2016

Λαϊκή αντίσταση στην βαρβαρότητα της ΕΡΤ και του Σύριζα!

Πηγή: seisaxthia.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *