Αντιπαραθέσεις μεταξύ εθνικοφρόνων-στομαχοφρόνων


Το Μητσοτακαίικο έχει στα γονίδια του την σκευωρία και τα παρασκηνιακά παιχνίδια.

Εκτός του ότι δεν διστάζει να πανηγυρίσει για την φθορά της Νέας Δημοκρατίας –είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο της Αγγελοπούλου ο πάτερ φαμίλιας, άσχετα αν μετά τον θόρυβο που δημιούργησαν πήγε να της ανακαλέσει κομψά με επιστολή του στην «Καθημερινή- ,είναι φανερό ότι και η Ντόρα προχωράει και σε κινήσεις τακτικής προετοιμάζοντας το έδαφος για να καθίσει στην καρέκλα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Φαίνετε ότι εκτιμάει ότι ήρθε η ώρα για να κάνει το επόμενο της βήμα. Η Ντόρα βλέποντας τις δημοσκοπήσεις και προεξοφλώντας την ήττα της Ν.Δ. και την αποχώρηση Καραμανλή αποφασίζει να ρίξει γέφυρες προς όλη την παράταξη για να αποκτήσει περισσότερα ερείσματα που θα τις επιτρέπουν βάσιμα να ελπίζει στην προεδρία της Ν.Δ.

Κλασικό παράδειγμα η συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά στο καφενείο της βουλής. Ηταν μια στημένη φάση χωρίς καμιά αμφιβολία, άσχετα αν πήγε μετά πήγε να το παρουσιάσει σαν τυχαίο γεγονός.

Η περιοχή του καφενείου της Βουλής είναι απαγορευμένη ζώνη για τους φωτορεπόρτερ. Ελάχιστα, όμως, λεπτά μετά την κίνηση της κυρίας Μπακογιάννη να καθίσει δίπλα στον κ. Σαμαρά ως… ‘διά μαγείας’ ακούστηκε ο θόρυβος από το φλας της φωτογραφικής μηχανής. Όλως τυχαίως στην περιοχή βρέθηκε ένας γνωστός φωτορεπόρτερ, ο οποίος απαθανάτισε την φωτογραφία που κυκλοφόρησε πλατιά σε μπλογκ και εφημερίδες.

Να θυμηθούμε με τι απαξιωτικούς στα όρια του προσβλητικού χαρακτηρισμούς είχε στολίσει η Ντόρα και ο πατέρας της στο παρελθόν τον Αντώνη Σαμαρά;
Δεν έχει νόημα.

Τώρα το Μητσοτακαίικο έβαλε στόχο να δει την Ντόρα αρχηγό της Ν.Δ.
Μ αυτή την προοπτική θα συνεργαστεί και με τον διάολο για να χτυπήσει τον αρχιδιάολο που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Καραμανλής.

Συνηθισμένες αντιπαραθέσεις μεταξύ εθνικοφρόνων-στομαχοφρόνων της δεξιάς παράταξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *