Πολλά παιδιά, στις περιοχές που ελέγχει το ISIS από των 3 ετών(!), λαμβάνουν στρατιωτική – θρησκευτική εκπαίδευση!

isisifsdfgge88To Ισλαμικό Κράτος (πρώην ISIS-ISIL) κάνει πλύση εγκεφάλου σε χιλιάδες παιδιά τα τελευταία δύο χρόνια στο Ιράκ, σύμφωνα με έκθεση της Ύπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. 400.000 παιδιά σύμφωνα με το διευθυντή των μέσων ενημέρωσης της Επιτροπής, Jawad al-Shamri, εκπαιδεύονται πώς να πολεμούν κάνοντας επιθέσεις αυτοκτονίας, να απαγάγουν ομήρους και να ετοιμάζουν παγίδες, να θεωρούν τις γυναίκες σκλάβες, γενικά δηλητηριάζονται από τον ισλαμικό φανατισμό. Ο al-Shamri, Προειδοποιεί ότι τέτοιου είδους πρακτικές “θα εδραιωθούν στο μυαλό των παιδιών , εάν δεν ληφθεί μέριμνα αποκατάστασης”.

Το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών του Ύπατου Αρμοστή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (OHCHR) την περασμένη βδομάδα ανέφερε χρήση χημικών από τους ισλαμιστές τρομοκράτες την μαζική εκτέλεση και απαγωγή αμάχων, την τρομοκρατία του πληθυσμού και τη χρησιμοποίηση όλο και περισσότερων παιδιών λόγω των βαρύτατων απωλειών από τους Κούρδους, τον Ιρακινό στρατό και φυσικά τους Σύριους και τους συμμάχους τους. Οι βομβαρδισμοί των υποδομών και η απελευθέρωση περιοχών έπληξαν καίρια την οικονομία της τρομοκρατικής οργάνωσης. Πολλά παιδιά αναγκάζονται να προβούν σε επιθέσεις αυτοκτονίας, ενώ γυναικόπαιδα χρησιμοποιούνται από τους δήθεν “πιστούς” ως ανθρώπινες ασπίδες. Οι “γιοί του Χαλιφάτου”, όπως λέγονται οι ανήλικοι στρατιώτες, έχουν οι περισσότεροι αναπτυχθεί στη Μοσούλη και τη Ράκκα.

Πολλά παιδιά, στις περιοχές που ελέγχει το ISIS από των 3 ετών(!), λαμβάνουν στρατιωτική – θρησκευτική εκπαίδευση παρακολουθώντας εκτελέσεις, ενώ όπλα δίνονται ως “παιχνίδια”. 900 παιδιά Yazidi που είχαν απαχθεί, βρίσκονται στα στρατόπεδα εκπαίδευσης, ενώ ανήλικα κορίτσια βιάζονται και χρησιμοποιούνται ως σκλάβες.
Το χειρότερο έγκλημα του φασισμού είναι το δηλητήριο στις ψυχές των αθώων. Όπως ακριβώς ο Χίτλερ με τους χριστιανούς ή παγανιστές ναζί, έτσι κι οι φασίστες του Ισλάμ χτυπούν εκεί που υπάρχει αδυναμία. Τα παιδιά σε μικρή ηλικία δεν έχουν αναπτύξει ακόμα όλες τις δεξιότητες των ενηλίκων. Είναι έτοιμα να πεθάνουν και να σκοτώσουν, χωρίς να συνειδητοποιούν τι θα πει αυτό. Υπακούν σε οτιδήποτε ακόμα και στις πιο παράλογες διαταγές.

tzixantistes-paidia-misthoi-708_0Τα κτήνη όμως που φτιάχνουν τους νέους γενίτσαρους δεν θα αποφύγουν την ήττα. Στον 21ο αιώνα κάτι τέτοιες εγκληματικές τακτικές κάνουν όσους τους μάχονται, να πολεμούν με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα κι οργή εναντίον τους. Η κατάσταση τους μοιάζει με αυτή της Γερμανίας το 1944 – 1945. Η συντριβή τους είναι ολοφάνερη, ενώ σε αντίθεση με τους ναζί, που πολλοί τη γλύτωσαν, δεν πρόκειται να βρουν πουθενά καταφύγιο. Τα θύματα τους θα απαιτήσουν τη σκληρή αλλά δίκαιη τιμωρία όλων των δημίων. Όσο κι αν η ΕΕ, οι ΗΠΑ, μαζί με τα θεοκρατικά αυταρχικά καθεστώτα, που τους εξέθρεψαν, προσπαθήσουν να τους προστατεύσουν.

Η θρησκεία (οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή) έχει εχθρό τη μάθηση, τη γνώση και τη λογική. Θα καταφύγει οπωσδήποτε στη βία για να υπερασπιστεί τα δόγματα της από την κριτική την οποία φοβάται. Τονίζουμε ότι το εκπαιδευτικό σύστημα πρέπει να βρίσκεται στα χέρια Πολιτείας που θα εξασφαλίζει την Ισότητα, την Αξιοκρατία και τον Αλληλοσεβασμό. Η σύνδεση θρησκείας κι εκπαίδευσης είναι αιτία πολλών κινδύνων, αφού δεν δέχεται τη Διαφορετικότητα, αλλά είναι προσαρμοσμένη στο δίπολο “καλού – κακού” θεωρώντας κάθε άλλη άποψη ως “αμαρτία”. Έτσι οι δήθεν “καλοί”, θα κάνουν τα πάντα, ακόμα και τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, για να προστατευόσουν ή να προωθήσουν τη θρησκεία τους. Μην ξεχνάμε πως η Κόλαση που ζουν όσοι είναι κάτω από την Ισλαμική φασιστική συμμορία, επίσημα είναι η “Σαρία”, η εφαρμογή δηλαδή αναχρονιστικών θρησκευτικών νόμων.

mitsos175.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *