Ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος κήρυξε τον πόλεμο σε φαντάρους, στο σύνολο των εργαζομένων και της νεολαίας

5Προϋπολογισμός ΥΠΕΘΑ 2017: Συρρίκνωση ακόμα και στην στολή του φαντάρου!

ΑΓΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ στις ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ

Θεωρούμε ότι οι παραπάνω άξονες που μόλις περιγράψαμε αποτελούν τον παρανομαστή της λεγόμενης “βίβλου των μέτρων που θα ληφθούν για την εξοικονόμηση χρημάτων από δαπάνες των Γενικών Επιτελείων και περιγράφεται σ΄ ένα έγγραφο που υπογράφει ο Υποστράτηγος Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών ΥΠΕΘΑ Ζαχαρίας Πρασσάκης».

Δεν πρόκειται απλώς για μέτρα οικονομικής υφής, αλλά για την αναμενόμενη εδώ και καιρό αντιδραστική αναδιάρθρωση των Ενόπλων Δυνάμεων, με την πλήρη συμφωνία των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συγκροτούν την κυβέρνηση της πιο χυδαίας αντεργατικής επίθεσης. Για αυτό και ο ηγέτης των ΑΝΕΛ και Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έσπευσε να οργανώσει τον προπαγανδιστικό του μηχανισμό και να παραχωρήσει συνέντευξη στο Militaire.gr!

Έτσι λοιπόν και ενώ το ελληνικό κράτος καταβάλλει παρά την χρεωκοπία και τα οδυνηρά αντεργατικά, αντικοινωνικά και μνημονιακά μέτρα περισσότερο του 2% του ΑΕΠ για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, προωθείται μια βίαιη επίθεση στα δικαιώματα των φαντάρων και της λαϊκής οικογένειας που αναλαμβάνει το οικονομικό βάρος της Υποχρεωτικής Στράτευσης, ενώ μειώνονται αποφασιστικά τα εισοδήματα του μόνιμου προσωπικού. Προς επίτευξη δημοσιονομικού οφέλους, το ΥΠΕΘΑ εισηγήθηκε την κατάρτιση του Π/Υ του, έτους 2017, ο οποίος ανέρχεται στο ποσό των ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *