Οι “Ήμουν κι εγώ εκεί” ακύρωσαν πάλι τους πλειστηριασμούς

Υπεύθυνη δήλωση στην οποία… παραδεχόταν ότι “ήμουν και εγώ εκεί” υπέγραψαν σήμερα 52 μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και τις κατέθεσαν μαζί με το υπόμνημα του Ηλία Σμήλιου στην πταισματοδίκη.

Μεταξύ άλλων, τα μέλη του κινήματος, που δήλωσαν την παρουσία τους κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο, τόνιζαν ότι “στηρίζω απόλυτα τις δράσεις του κινήματος και θεωρώ ότι επιτελώ, μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές μου, ένα κοινωνικό έργο, αυτό της υπεράσπισης του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της στέγης καθώς και της περιουσίας των συμπολιτών μου. Αυτών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και τις βάναυσες μνημονιακές πολιτικές λιτότητας που επιβάλλονται στην χώρα μας εδώ και 7 χρόνια. Θεωρώ ότι η ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του συναγωνιστή μου είναι παντελώς αβάσιμη, αστήρικτη, καταχρηστική και πρέπει να τεθεί στο αρχείο”.

Λίγη ώρα αργότερα το κίνημα έδωσε πάλι το “παρών” στο Ειρηνοδικείο και με την παρέμβαση του και μετά από ένταση με την πρόεδρο των συμβολαιογράφων κατάφερε για ακόμη μια εβδομάδα να κηρυχθούν άγονοι οι δυο σημερινοί πλειστηριασμοί.

Πηγή:  dailythess

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *