Οι πολέμαρχοι


Πολέμαρχοι μας έχουν προκύψει τα αδέλφια Ψωμιάδη που κάνουν κουμάντο στην νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Ο Διονύσης που είναι αντινομάρχης πολεμά τους απολυμένους Λαναρά και τους χαρακτηρίζει «φασίστες» γιατί συνδικαλίζονται και διεκδικούν το μεροκάματο τους.

Ο ίδιος τύπος θεωρεί μέρος των καθηκόντων του να καθορίζει τον τρόπο λειτουργίας των κατασταλτικών μηχανισμών. «Το μόνο λάθος που έκαναν οι αστυνομικοί στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του Κύπριου φοιτητή Αυγουστίνου Δημητρίου ήταν ότι τον χτύπησαν δημοσίως και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, αντί να τον μπουζουριάσουν πρώτα», είχε δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο άλλος αδελφός, ο Πανίκας, πολεμάει σε άλλα μέτωπα. «Πολεμώ την τηλεόραση και πολεμώ το σύστημα… Εχω ανοίξει πόλεμο με τα στρουμφάκια των καναλιών», δήλωσε. Κι επειδή ένας σωστός πολέμαρχος πρέπει να έχει αναπτυγμένο τον εθνικισμό του συμπλήρωσε: «Ευλογώ τον Θεό που είμαι Ελληνας. Είμαστε η καλύτερη ράτσα και αν είμαστε ενωμένοι θα κυβερνήσουμε τον κόσμο. Το να είσαι Ελληνας είναι προνόμιο της παγκόσμιας Ιστορίας. Ο,τι είναι η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι η Ελλάδα για την παγκόσμια Ιστορία».

Αντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε απ’ την νομαρχάρα μας. Και επειδή τον είδαμε μαζί με τον Λιακόπουλο να παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή να υποθέσουμε ότι τα επόμενα μέτωπα που θα ανοίξει θα έχουν στόχο τους Νεφελίμ και τους Ελίμ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *