Διεστραμμένα ναζιστικά μυαλά (Βίντεο)

Πόσο διεστραμμένος μπορεί να είναι ο εγκέφαλος που συνέλαβε την ιδέα να φτιάξει το βίντεο που παραθέτουμε για να ρίξει το δηλητήριο σε παιδικές ψυχές θεωρώντας ότι αυτή η άρρωστη ιδέα μπορεί να αποτελέσει όπλο στην φαρέτρα τους κατά των παιδιών μεταναστών και προσφύγων που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία.

Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από την εφημερίδα των Συντακτών:

Το ακραίο βίντεο επιχειρεί να παρωδήσει το βίντεο του Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας για την ένταξη των προσφυγόπουλων στην εκπαίδευση, χρησιμοποιώντας την ηχητική επένδυση και το μήνυμα πάνω σε εικόνες τζιχαντιστών, παρουσιάζοντας τους πρόσφυγες που έχουν έρθει στην Ελλάδα για να αποφύγουν τον πόλεμο και την αγριότητα του ISIS σαν μαχητές του.

Ανέβηκε στις 26 Ιανουαρίου σε κανάλι στο youtube όπου παρελαύνουν βίντεο απροκάλυπτης ναζιστικής, ρατσιστικής, αντισημιτικής και αντικομμουνιστικής προπαγάνδας, ενώ σε εξέχουσα θέση βρίσκονται βίντεο από ρατσιστικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής και παραπομπές στα κανάλια της ναζιστικής οργάνωσης. «Αδόλφος Χίτλερ: Ο Μεσσίας του 20ού αιώνα», «Α. Χίτλερ: ο αληθινός ηγέτης δικαιώνεται 70 χρόνια μετά» είναι μερικά από τα δεκάδες βίντεο της ενότητας «Εθνικοσοσιαλισμός», ενώ περιλαμβάνονται αντίστοιχες ενότητες για την «Επανάσταση της 21ης Απριλίου» και αντιισλαμικής και αντικομμουνιστικής ρητορικής μίσους, δίπλα σε βίντεο από ομιλίες Κασιδιάρη, Λαγού και άλλων χρυσαυγιτών, μαζί με ευχές «Καλά Χριστούγεννα από τη Χρυσή Αυγή».

Η ρητορική μίσους κυριαρχεί φυσικά και στα σχόλια κάτω από το βίντεο που στοχοποιεί τα προσφυγόπουλα: «Γαματη παρωδια με γαματη επεξημγηματικοτητα Για τα υποκριτικα πουστρακια που λεγανε τους γονεις των παιδιων ρατσιστες, επειδη βαζανε τα ζωα, προσφυγοπαιδα μεσα με ηπατιτιδες», «Θάνατος στους προδότες “Έλληνες” πολιτικούς», «ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!».

Μία απάντηση στο “Διεστραμμένα ναζιστικά μυαλά (Βίντεο)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *