11-12/3: Πρόγραμμα Ανοιχτού Πανελλαδικού Σώματος ΚΟΕ

Το Σάββατο 11/3 και την Κυριακή 12/3 θα γίνει στην Αθήνα, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ιερά Οδός 75, κοντά στις στάσεις του μετρό Κεραμεικός και Ελαιώνας), το Ανοιχτό Πανελλαδικό Σώμα της ΚΟΕ με συμμετοχή από όλη την Ελλάδα.

Tο Ανοιχτό Πανελλαδικό Σώμα της ΚΟΕ θα διεξαχθεί μέσα σε ένα ιδιαίτερο πολιτικό και ιδεολογικό περιβάλλον. Η χώρα βυθίζεται πιο βαθιά στο καθεστώς της αποικίας χρέους και ο γεωπολιτικός ορίζοντας συννεφιάζει, ενώ μεγάλες αλλαγές σημειώνονται σε παγκόσμια κλίμακα.

Η ΚΟΕ φιλοδοξεί να προχωρήσει σε μια διαδικασία που να μην χαρακτηρίζεται από «αυτοαναφορικότητα» και εσωστρέφεια. Σκοπεύει έτσι να οργανώσει μια ανοιχτή συζήτηση που να ακουμπά τους προβληματισμούς ευρύτερου κόσμου, ο οποίος πασχίζει για έναν σύγχρονο προσανατολισμό μπροστά στα νέα δεδομένα.

Στο Ανοιχτό Πανελλαδικό Σώμα μπορεί να πάρει μέρος και να μιλήσει όποιος επιθυμεί σαν παρατηρητής. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση dialogos@koel.gr και στο τηλέφωνο 210-3845870.

Το πρόγραμμα του Ανοιχτού Πανελλαδικού Σώματος είναι:

Σάββατο 11 Μαρτίου

10:00 – 11:00: Εγγραφές και παραλαβή καρτών και φακέλων για αντιπροσώπους και παρατηρητές

11:00 – 21:00: Έναρξη διαδικασίας, άνοιγμα, ομιλίες

Κυριακή 12 Μαρτίου

10:00 – 17:00: Αποφάσεις και ψηφοφορίες

Περισσότερα στο koel2017.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *