Οι μισθοφόροι του Σαρκοζί δολοφονούν αμάχους στο Αφγανιστάν

Τα νατοϊκά στρατεύματα στο Αφγανιστάν βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Παρά τις προπαγανδιστικές δηλώσεις πολιτικών και στρατιωτικών παραγόντων που μιλούν για νίκη και επιβολή ενός καθεστώτος ασφάλειας, στην πραγματικότητα η Αντίσταση του Αφγανικού λαού τρομοκρατεί τους Μισθοφόρους τρομοκράτες. Συχνά ο φόβος των πάνοπλων στρατιωτών του ΝΑΤΟ και φυσικά η απαξίωση της ζωής του άμαχου Αφγανού αποτελούν βασικές συνιστώσες  για την εκτίναξη των απωλειών στις τάξεις των πολιτών.

Σε νέο δραματικό επεισόδιο ένας Γάλλος στρατιώτης σκότωσε τρεις Αφγανούς αμάχους και τραυμάτισε άλλους τρεις. Ο Γάλλος πυροβόλησε κατά του οχήματος στο οποίο επέβαιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην επαρχία Καπίσα του Αφγανιστάν, βορειοανατολικά της Καμπούλ, ανακοίνωσαν ο γαλλικός στρατός και η αφγανική προεδρία.


Να όμως πως δικαιολογείται το έγκλημα: «Ο στρατιώτης άνοιξε πυρ κατά του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι άμαχοι, το οποίο προσέγγιζε τα οχήματα γαλλικής περιπόλου και δεν σταμάτησε παρά το σχετικό αίτημα που διατυπώθηκε», διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του γαλλικού στρατού στην Καμπούλ, αντισυνταγματάρχης Ερίκ ντε Λαπρέσλ.
Από τους πυροβολισμούς σκοτώθηκαν οι τρεις από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, ένας άνδρας, μία γυναίκα και ένα παιδί, και τραυματίστηκαν τρεις, μία γυναίκα και δύο άνδρες, προσέθεσε ο Λαπρέσλ.

Και φυσικά θα γίνει ΕΔΕ και θα αποδοθούν ευθύνες: “Ο γαλλικός στρατός αναγνωρίζει την ευθύνη του σε αυτό το δράμα”, σημείωσε ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι διεξάγεται έρευνα για να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Μήπως πρέπει το συντομότερο θα ξεκουμπιστούν από το Αφγανιστάν όλα τα ιμπεριαλιστικά στρατεύματα, όπως επίσης από κάθε γωνιά του πλανήτη που υφίσταται το ανθρωπιστικό τους ενδιαφέρον;

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 

Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *