Πόση, λοιπόν, πολιτική αγυρτεία και αμοραλισμό διαθέτει ο Τσίπρας;

Με την ανάρτησή του στο Twitter για το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών, ο Αλ. Τσίπρας ξεπερνάει κάθε όριο και φραγμό υποκρισίας και φαρισαϊσμού.

Ο Αλ. Τσίπρας, χωρίς αιδώ, τονίζει στη δήλωσή του ότι προσβλέπει σε συνεργασία με τον νέο Γάλλο Πρόεδρο για να μην επαναληφθεί ο εφιάλτης της ακροδεξιάς, την ώρα που οι αντικοινωνικές επιλογές που διακηρύσσει ο Macron και εφαρμόζει με τον πλέον κυνικό τρόπο ο ίδιος στην χώρα μας, έχουν θρέψει και θρέφουν την ακροδεξιά και έχουν αναδείξει τον Τσίπρα στον καλύτερο στρατολόγο της.

Το πλέον κωμικοτραγικό, όμως, είναι ότι ο Αλ. Τσίπρας γράφει στο Twitter πως είναι βέβαιος πως θα συνεργαστεί μαζί με τον νέο Γάλλο Πρόεδρο, προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη.

Τόση, λοιπόν, πολιτική αγυρτεία, και αδίστακτο αμοραλισμό διαθέτει ο Τσίπρας, ώστε να μας εμπαίζει ξεδιάντροπα πως σε συνεργασία με έναν Πρόεδρο της Γαλλίας, σχεδόν, παρακόλουθο της Γερμανίας, ακραίο νεοφιλελεύθερο, σκληρό θιασώτη του μεταμφιεσμένου μάρκου και οργάνου των τραπεζών, ότι θα αλλάξει την Ευρώπη;

Το μόνο που μπορεί να επιτύχει ένας δις μνημονιακός μεταλλαγμένος πρωθυπουργός που ξεπούλησε τα πάντα στην Ελλάδα και ένας Macron νεοφιλελεύθερος φιλο-γερμανός στην Γαλλία, είναι όχι να αλλάξουν, αλλά να βουλιάξουν περαιτέρω τις χώρες τους και την Ευρώπη.

Macron και Τσίπρας είναι εφιάλτες από μόνοι τους. Σκεφτείτε να συνεργαστούν κιόλας με την Merkel ως ομπρέλα. Καήκαμε!

Πηγή: iskra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *