ΣΥΡΙΖΑ: Τιμά τον μεσαιωνισμό, τον σκοταδισμό και την θεομπαιξία.

Είδα δημόσιο σημαιοστολισμό σήμερα στο Αιγάλεω και αναρωτήθηκα μήπως σχετίζεται με την μάχη του Βαλτετσίου (13 Μάη 1821) ή την μάχη της Κρήτης (20 Μάη 1941). Τελικά πληροφορήθηκα πως κάτι δεσποτάδες φέρνουν με “τιμές αρχηγού κράτους” ( ; ) ένα θρησκευτικό λείψανο για να γεμίσουν πάλι τα παγκάρια.

Το αστικό νεοελληνικό κράτος και με “αριστερή” (εδώ γελάνε) κυβέρνηση παραμένει ένα γελοίο θεοκρατικό μόρφωμα που αντί να τιμήσει την Ιστορία των Αγώνων του Λαού του για την Ελευθερία, τιμά τον μεσαιωνισμό, τον σκοταδισμό και την θεομπαιξία. Ένα γελοίο θεοκρατικό μόρφωμα όπου ο αρχιεπίσκοπος απολύει τους υπουργούς παιδείας κατά τα γούστα του και καθορίζει το περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων.

Και χίλιες φορές γελοίοι είναι από την μια αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν πως η πολυχρονεμένη μας κυβέρνηση δήθεν … “προσπαθεί” (ενώ δεν τολμά να θίξει ούτε τα άνευ κόστους στοιχειώδη) και από την άλλη αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν πως δήθεν το κράτος … μαστίζεται διαχρονικά από την “κυριαρχία κομμουνιστικών ιδεοληψιών”.

Πηγή: Παναγιώτης Παπανικολάου f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *