Ο Κασιδιάρης ομολογεί πώς είναι ομοφυλόφιλος

Πηγή: Πέτρος Ανταίος – “Εφημερίδα των Συντακτών”

Σαν να φούσκωσε, μου φάνηκε, ο Κασιδιάρης. Είχα καιρό να τον δω. Αλλά τη Δευτέρα, που είχε την τιμητική του και τον είδα, τον βρήκα ιδιαζόντως ευτραφή. Μακριά από το αθλητικό στυλάκι του μποντιμπιλντερά που γνωρίζαμε. Σαν να έχασε τη φόρμα του.

Ισως έπαψε να έχει περί διαίτης και μυών ενδιαφέρον από τότε που (μόνον ο ίδιος ξέρει από πότε) άρχισε να «γαμάει αδερφές», όπως, με εκπλήσσουσα παρρησία, ομολόγησε προχθές, για πρώτη φορά δημοσία (οι κατ’ ιδίαν ομολογίες του, τι κάνει στην κρεβατοκάμαρά του, είναι δικός του λογαριασμός, δικό του δικαίωμα, απολύτως σεβαστό).

Ομως να ομολογήσει δημοσία ότι «μόλις γάμησε μια αδερφή» -δήλωση που συνιστά ομολογία, έστω έμμεση, πως είναι ομοφυλόφιλος- και μάλιστα σε χώρο ιερό για τη δημοκρατία, όπως είναι το Κοινοβούλιο, και δη σε χώρα μάλλον συντηρητική σε τέτοια θέματα, αυτό, ομολογώ, θέλει κότσια και στον τολμήσαντα πρέπει ένα μεγάλο «Εύγε και εις ανώτερα!».

Μετά από αυτή την ομολογία θεωρώ υπολεπτομέρεια να σχολιαστεί πως όσο η δημοκρατία δεν επιτρέπεται να παρανομεί και επιβάλλεται να είναι ανεκτική, άλλο τόσο υποχρεούται και να αυτοπροστατεύεται∙ με το Σύνταγμα, τους νόμους και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, με τον κανονισμό της Βουλής, που θέλει το κορυφαίο αντιπροσωπευτικό όργανο της πολιτείας να παράγει έργο απερίσπαστο και να μην… παράγει ασχημίες και αθλιότητες.

Και όπως, βάσει του τελευταίου άρθρου του Συντάγματος, «η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Ετσι και η επιλογή των ψηφοφόρων είναι ζήτημα πατριωτισμού και αντίστασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *