Τραυματισμός Λ. Παπαδήμου από έκρηξη τρομοφακέλου

Για απόπειρα δολοφονίας του Λουκά Παπαδήμου κάνουν λόγω ξένα ΜΜΕ που μεταδίδουν την είδηση της έκρηξης παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία θεωρεί αποστολέα του τρομοπακέτου ασύλληπτα μέλη της συνωμοσίας των Πυρήνων. (O φάκελος έφερε αποστολές την Ακαδημία Αθηνών, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πώς έχει διακινηθεί ο παγιδευμένος φάκελος).

Ο Λ. Παπαδήμου βρίσκεται στο νοσοκομείο Ευαγγελιασμός όπου και του γίνονται ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν απαιτείται να χειρουργηθεί . Ο ίδιος φέρει θλαστικά τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά, καθώς και εισπνευστικό έγκαυμα.

Στο αυτοκίνητο που σημειώθηκε η έκρηξη υπήρχε ο οδηγός του κ. Παπαδήμου –ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρά- καθώς και ο σωματοφύλακάς του.

Δημοσιογραφικές αναφορές οι οποίες επικαλούνται αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων παρά τις συλλήψεις που έχουν γίνει έχει καταφέρει να στρατολογήσει νέα μέλη με επιχειρησιακή δυνατότητα.

_________________

 

3 απαντήσεις στο “Τραυματισμός Λ. Παπαδήμου από έκρηξη τρομοφακέλου”

  1. Ατόπημα. Ο σύντροφος που το δημοσίευσε δεν γνώριζε από που προέρχεται το άρθρο. Οπως και να είναι λάθος μας και το κατεβασαμε

  2. Ναι, έχει δίκιο ο παραπάνω σχολιαστής antifasistasantifasistas.
    Πώς δικαιολογείς Βαθύ Κόκκινο την αναδημοσίευση άρθρου απ’ αυτό το φασιστικό σάιτ;

  3. Από τη μία μιλάς Βαθύ κόκκινο γιά αστούς δημοσιογράφους και από την άλλη αναπαράγεις τίς κοτσάνες τους. στοχοποιώντας συγκεκριμμένη ομάδα,συνωμοσιολογία αλά χρυσή αυγή
    Από την άλλη αναδημοσιεύεις άρθρο από σελίδα δηλωμένου φασίστα και συνεργάτη του Μακελειού,από το παρατηρητή του Βραχιολίδη
    Εχουν δίκαιο τελικά αυτοί που σε κατηγορούν ώς μεγάλο ρουφιάνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *