ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Το  ΚΚΕ(μ-λ) συνεχίζοντας τον κύκλο των εκδηλώσεων πανελλαδικά, για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, διοργανώνει την επόμενη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 29 Μάιου 2017  στις 7:00 μ.μ., στην ΕΔΟΘ (Πρ. Κορομηλά 51).

Ομιλητές

Α. Βογιατζόγλου και Κ. Καμαρέτσος

100 χρόνια μετά τη νίκη της Οκτωβριανής Επανάστασης στη Ρωσία, η εργατική τάξη και το σύνολο των εργαζόμενων μαζών στον πλανήτη βρίσκονται ξανά σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και μπροστά σε μεγάλους κινδύνους. Η Κομμούνα του Παρισιού και η εργατική εξέγερση του Σικάγου το 1886 έθρεψαν τους όρους για τη νικηφόρα Οκτωβριανή Επανάσταση. Ήταν σταθμοί στην πορεία συγκρότησης της εργατικής τάξης και στην κατάκτηση της ικανότητας να ηγηθεί της απελευθέρωσης όλων των κολασμένων της γης….

Η πορεία της εκ νέου συγκρότησης της εργατικής τάξης και του κομμουνιστικού κινήματος θα κρίνει και θα κρίνεται από την πορεία των αντιστάσεων στην επίθεση κεφαλαίου και ιμπεριαλισμού. Σ’ αυτές τις αντιστάσεις, στην υπεράσπιση και τη διεκδίκηση των λαϊκών και εργατικών δικαιωμάτων, θα γεννηθούν τα υλικά που απαιτεί η εποχή μας για τους νέους νικηφόρους σταθμούς που είναι εφικτοί και αξίζουν στην εργατική τάξη και στον κόσμο της δουλειάς. Κόντρα στον εργατοπατερισμό, το ρεφορμισμό και την υποταγή, να υπηρετήσουμε τη γραμμή της Αντίστασης και της Διεκδίκησης, και την προοπτική της εργατικής τάξης. Η εργατική τάξη και οι λαοί θα νικήσουν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *