Σάλος με την ατυχή δήλωση του Κ. Καζάκου ότι είναι “προδότες” οι νέοι που μεταναστεύουν.

«Φωτιά» έχει πάρει το διαδίκτυο μετά την ατυχέστατη η δήλωση του Κώστα Καζάκου σε τηλεοπτική εκπομπή. «Ότι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία»,

Οι χρήστες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αποδοκιμάζουν –και όχι πάντα με κόσμιο τρόπο- τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, κάνοντας αναφορά στην επαγγελματική του διαδρομή την εποχή της χούντας των συνταγματαρχών, ενώ επικαλούμενοι τον μισθό που λαμβάνει σήμερα σαν καλλιτεχνικός διευθυντής στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας, τον χαρακτηρίζουν «βολεμένο», που δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημα ανεργίας των νέων.

Την ίδια στιγμή θύελλα έχει ξεσπάσει στο δημοτικό συμβούλιο της αχαϊκής πρωτεύουσας με την αντιπολίτευση να στηλιτεύει τον δήμαρχο για τον «υπερβολικό» -σύμφωνα με την ίδια- μισθό που αμείβεται ο Κ. Καζάκος. Αυτός ανέρχεται στα 4.300 ευρώ τον μήνα και μάλιστα δίνονται αυτά τα χρήματα με σύμβαση έργου, ώστε να μη μειωθεί καθόλου η σύνταξή που λαμβάνει –μάλλον σαν πρώην βουλευτής- ο Κ. Καζάκος.

Από την πλευρά του, ο ομοϊδεάτης του μεγάλου ηθοποιού, δήμαρχος Πάτρας Πελετίδης, ισχυρίζεται ότι τόση ήταν η αμοιβή του καλλιτεχνικού διευθυντή και στη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *