Οι εκφοβισμοί και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν !

H Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τις  «επισκέψεις» της αστυνομίας σε σπίτια συμμετεχόντων στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, τις προαναγγελθείσες διώξεις και τον σχηματισμό δικογραφιών.

Όλα αυτά  αποτελούν συνέχεια και κλιμάκωση των πολιτικών εκφοβισμού και τρομοκρατίας που εφαρμόζει συστηματικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέναντι σε λαϊκούς και εργατικούς αγώνες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  υλοποιώντας  την πολιτική  επίθεσης  του κεφαλαίου , της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ  ενάντια στην εργατική τάξη και τον λαό  θέλει να στείλει μήνυμα τρομοκράτησης στα κινήματα αντίστασης και διεκδίκησης. Φοβούνται τον λαό και τους αγώνες του. Γι’ αυτό και φτιάχνουν σκηνικό τρομοκρατίας  ώστε να τον κρατήσουν σε ακινησία.

Οι απειλητικές ενέργειες και διώξεις ενάντια  στα μέλη των συλλογικοτήτων  που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς  είναι η συνέχιση της πολιτικής των διώξεων , όπως αυτές των αγωνιστών της Χαλκιδικής, των μαθητών στο Ρέθυμνο, των φοιτητών στην Ξάνθη κ.α. Γι αυτό και πρέπει να πάρουν την απάντηση που πρέπει !

Να απαντήσουμε με την πάλη μας, τους μαζικούς αγώνες και το μέτωπο αντίστασης  για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών!

 

Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη  8/6/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *