Το διαδίκτυο “γλεντάει” την “επίθεση” του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Μητσοτάκη

Πολύ σωστή η εκτίμηση ενός χρήστη του διαδικτύου ο οποίος σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ότι «αν ο Ρουβίκωνας γιαουρτώσει κάποιο δεξιό σούργελο, θα θεωρηθεί απόπειρα δολοφονίας».

Κι αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα παρακολουθώντας τον τρόπο που παρουσιάζουν έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ , δεξιού και ακροδεξιού προσανατολισμού, την καθαρά πολιτική και απόλυτα νόμιμη ενέργεια μελών αυτής της αναρχικής συλλογικότητας να πετάξουν κάποια τρικάκια με συνθήματα στο δρόμο που είναι το σπίτι του Κυρ. Μητσοτάκη.

«Ο Ρουβίκωνας σε επίδειξη δύναμης και πολιτική πρόκληση. Ομάδα τους πέταξε φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του Μητσοτάκη στην οδό Λυκαβηττού και έφυγαν ανενόχλητοι» μας γράφει μια ακροδεξιά ιστοσελίδα, ενώ πιο «συγκρατημένα» η δεξιά ιντερνετική «ντουντούκα» antinews διαπιστώνει ότι «η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει», αναρωτώμενο «μήπως μια αναβαθμισμένη… ακτιβιστική ενέργεια τους βάλει στο χάρτη της τρομοκρατίας;».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης φαντασιώνεται σε ραδιοφωνική του συνέντευξη «Πολύ στενή σχέση του Ρουβίκωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Προφανώς όλη αυτή η κατάσταση δεν αποδέχεται καμιάς σοβαρής πολιτικής κριτικής και μόνο με χιούμορ και σκωπτικό τρόπο μπορεί να αντιμετωπιστεί. Αυτό ακριβώς κάνουν και οι χρήστες του διαδικτύου, μικρό μέρος των σχολίων τους το παρακολουθούμε παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *