Ο Κοντονής, η “ανανεωτική Αριστερά”, ο “ευρωκομμουνισμός” και το άνευ ορίων θράσος

Χωρίς αιδώ και με απέραντο θράσος εμφανίζεται ο Κοντονής στα μέσα ενημέρωσης ως γνήσιος εκφραστής της λεγόμενης “ανανεωτικής Αριστεράς” και υπερασπιστής της αμόλυντης “ευρωκομμουνιστικής” ορθοφροσύνης απέναντι στους υποτιθέμενους ή μη “δογματικούς” και “Σταλινικούς” της Αριστεράς.

Το μόνο που δεν μας είπε, ακόμα, υποκριτικά ο αθεόφοβος, είναι ότι αποτελεί και τον φυσικό διάδοχο του μακαρίτη του Γιάννη Μπανιά.

Έλεος κκ. Κοντονήδες του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μνημόνια, οι περικοπές συντάξεων, η υποτέλεια, η κατεδάφιση εργασιακών δικαιωμάτων, το ξεπούλημα της χώρας, οι ολοκληρωτικοί αντιτρομοκρατικοί νόμοι, τα ΜΑΤ και οι χημικοί πόλεμοι, η φτώχεια, η ανεργία και η εξαθλίωση έχουν τόση σχέση με κάθε μορφής Αριστερά όσα ο φάντης με το ρετσινόλαδο.

Αρκετοί, βέβαια, από την “δογματική” και την “ανανεωτική” Αριστερά ξεπούλησαν και πρόδωσαν κατά καιρούς τις αρχές και τις ιδέες τους.

Σίγουρα, όμως,  όλοι αυτοί, μάλλον, ωχριούν μπροστά στην δουλοπρεπή μνημονιακή μετάλλαξη των διαφόρων Κοντονήδων, παλιών και όψιμων παρατρεχάμενων του Τσίπρα, οι οποίοι θα γραφτούν στο βιβλίο Γκίνες για τις απίστευτες κωλοτούμπες που μπορούν να διαρπάξουν κάποιοι που θήτευσαν στην Αριστερά και ξεδιάντροπα συνεχίζουν να την πιάνουν στο στόμα τους.

Πηγή: Iskra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *