Μας κούφανε ο Αλαβάνος


Κουφαθήκαμε διαβάζοντας την δήλωση που έκανε χτες ο Αλέκος Αλαβάνος στην κινητοποίηση του κόμματος του για τις τράπεζες. Μα είναι δυνατόν να λέει ότι «πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να επιδράσουν πάνω στις καλές ανθρώπινες χορδές που έχει κάθε μεγαλοτραπεζίτης στην ψυχή του»;;;!!!!

Θα συνιστούσαμε στον πρόεδρο του Συνασπισμού να παρακολουθήσει την «Οπερα της Πεντάρας του Μπεχτ και να ακούσει τον ήρωα της παράστασης Μακχίθ, να αναρωτιέται: «Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυση μιας τράπεζας;».

Γραβατομένοι τοκογλύφοι και ληστές του εργαζόμενου λαού είναι οι τραπεζίτες με την ανοχή και βοήθεια των αστικών κυβερνήσεων.

Ποιο εύκολα θα βρεις βελόνα στ άχυρα παρά τραπεζίτη με «καλές ανθρώπινες χορδές».

Είναι δυνατόν ηγέτης αριστερού κόμματος να προσδοκά ότι θα επιδράσει «στις καλές ανθρώπινες χορδές που έχει κάθε μεγαλοτραπεζίτης στην ψυχή του» και έτσι θα σταματήσουν οι συγκεκριμένοι πλουτοκράτες να ληστεύουν τον κόσμο;Θα τρελαθούμε εντελώς

0 απαντήσεις στο “Μας κούφανε ο Αλαβάνος”

  1. Από τη δήλωση που παραθέτεις έχεις έντεχνα αποκόψει το προηγούμενο : ότι αναφέρεται στην κυβέρνηση κι ότι είναι προφανής ειρωνεία.
    Μου θυμίζει τις δηλώσεις της Κανέλλη, ότι (τάχα) το κόμμα της ευρωπαικής αριστεράς ψήφισε στην ευρωβουλή το 65ωρο…
    Φτάνει με τις διαστρεβλώσεις σύντροφοι!
    Ή ελάτε να συζητήσουμε πολιτικά ή καθήστε και περιμένετε την λαική επανάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *