Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 09:30:27

Ο «πρώην» χρυσαυγίτης Μίχος στην «αγκαλιά» του Καρατζαφέρη

 Βρήκε φιλόξενη «στέγη» ο «πρώην» χρυσαυγίτης και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος. Το ΛΑ.ΟΣ του Γ. Καρατζεφέρη τον ενέταξε στις «τάξεις» του και πλέον απέκτησε και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Μίχος θα «εκπροσωπεί στη Βουλή τις θέσεις και τις απόψεις του ΛΑΟΣ» δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης, σε τηλεοπτική εμφάνιση του, όπου ανακοίνωσε τη «μεταγραφή» του υπόδικου στελέχους Μίχου στο κόμμα του.

Ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση του ΛΑΟΣ, η οποία ανέφερε: «Την προσχώρηση του ανεξάρτητου Βουλευτή Ευβοίας κ. Νικολάου Μίχου στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Καρατζαφέρης μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του, σήμερα Δευτέρα 29-1-2018».

Ο Μίχος πριν τα βρεί «ιδεολογικά» με τον Καρατζαφέρη είχε ενταχθεί για μικρό χρονικό διάστημα στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου (πρώην στελέχους του ΛΑΟΣ), όμως αποχώρησε και από εκεί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μίχος είχε αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, τον Σεπτέμβριο του 2017 με καταγγελίες κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο Νίκος Μίχος, σύμφωνα με μάρτυρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται ως εκδοροσφαγέας πουεκπαίδευε μέλη της Χρυσής Αυγής σε τεχνικές με μαχαίρι, σφάζοντας αμνοερίφια. Ο Μίχος, κατηγορείται μαζί με όλους τους νυν και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Κατηγορείται επίσης για κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης, όπως και για ηθική αυτουργία στην επίθεση που σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2013, στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη.

Ο Μίχος ως γνήσιος οπαδός του ναζισμού, φέρει ένα τατουάζ με τον αριθμό «88» στο αριστερό του χέρι. Ο αριθμός 8, αναφέρεται στο γερμανικό αλφάβητο και στη «νεοναζιστική διάλεκτο» χρησιμοποιείται αντί του «H». «ΗΗ» που σημαίνει στην ίδια διάλεκτο «Heil Hitler».

Ακολουθεί βίντεο στο οποίο εμφανίζεται και ο Ν. Μίχος, όπου οι χρυσαυγίτες προανήγγειλαν επί της ουσίας την επίθεση σε συνδικαλιστικά στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα.

Τέλος, το βίντεο όπου ο Καρατζαφέρης τον καλωσορίζει στο ΛΑΟΣ τονιζοντας τον «πατριωτισμό» και την «έμφυτη σοβαρότητα» του Μίχου! 

Πηγή: “Ημεροδρόμος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *