Συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΝ


Οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις στον Συνασπισμό καλά κρατούν. Και ενώ τα ποσοστά του κατρακυλούν (η τελευταία δημοσκόπηση της τηλεόρασης του Σκάι παρουσιάζουν το ποσοστό του στο 8%) τα «συντροφικά μαχαιρώματα» στο εσωτερικό του ΣΥΝ δεν σταματάνε στιγμή.

Με σημερινή του συνέντευξη ο Α. Τσίπρας στο «Εθνος της Κυριακής», αδειάζει χοντρά τους Κύρκο και Κωνσταντόπουλο, χωρίς να τους κατονομάζει, -επειδή αυτοί ζήτησαν εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ-,ενώ τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Τσίπρα για ουσιαστική αναβάθμισης της «Αυγής» και τη δημιουργία ηλεκτρονικού πορτάλ του ΣΥΝ ναυαγούν αφού συνάντησαν σφοδρές αντιστάσεις από άλλα στελέχη αυτής της συλλογικότητας.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δημοσιεύματα προαναγγέλλουν ότι θα δεχθεί πλήγμα το προφίλ του Τσίπρα αφού θα ‘ρθουν στην επιφάνεια επιχειρηματικές δραστηριότητες του που δεν θα τον κολακεύουν καθόλου.

Ας είμαστε επιφυλακτικοί όμως γιατί είναι συνηθισμένο να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα οι μεγαλοδημοσιογράφοι.

Και αν ισχύει ότι οι «αποκαλύψεις» (εντός ή εκτός εισαγωγικών) θα έρθουν απ’ την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου και έχουν την ίδια βαρύτητα με το σκηνικό που πήγε να στήσει ο ίδιος δημοσιογράφος παλιά με στόχο τον ρ/σ «Στο Κόκκινο» τότε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *