Αν ο Τσίπρας αποφάσισε να έχει πολιτικούς κρατούμενους και μάλιστα αριστερούς, τότε ήρθε το πολιτικό τέλος του

Ανατριχιαστικό εμφυλιακό και μετεμφυλιακό κλίμα φακελωμάτων των πολιτών, που διαδηλώνουν, αναβιώνει η κυβέρνηση.

Ο Παν. Λαφαζάνης έκανε από την Ευελπίδων, που οδηγήθηκαν οι τρεις αυθαίρετα συλληφθέντες στη συγκέντρωση της ΛΑ.Ε κατά των πλειστηριασμών, την παρακάτω δήλωση στα μέσα ενημέρωσης:

“Καταγγέλλουμε τις αναίτιες και άδικες συλλήψεις των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς. Εάν υπάρχει ποινική ευθύνη, αυτή υπάρχει αποκλειστικά στους άνδρες των ΜΑΤ που, όπως είδε όλος ο ελληνικός λαός, επιτέθηκαν και χτύπησαν αναίτια και ανηλεώς τους διαδηλωτές.

Υπεύθυνοι για την σκευωρία αυτή είναι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας. Ο Αλ. Τσίπρας, όπως ο Ερντογάν στην Τουρκία, αποφασίζει ο ίδιος ποιος είναι ο κατηγορούμενος ή όχι.

Θέλω να πω προσωπικά στον κ. Τσίπρα, και αυτό να το λάβει υπόψη του, ότι εάν αποφάσισε να έχει πολιτικούς κρατουμένους ξανά στην Ελλάδα και μάλιστα αριστερούς πολιτικούς κρατούμενους, αυτό θα είναι και το πολιτικό του τέλος.

Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά με ΜΑΤ και διώξεις εναντίον του λαού.

Κλίμα μετεμφυλιακών φακελωμάτων αναβιώνει η κυβέρνηση

Πληροφορηθήκαμε και το εξής ανατριχιαστικό. Η κυβέρνηση έχει ζητήσει και έχει πάρει άδεια από την εισαγγελία να βιντεοσκοπεί κρυφά όλες τις δημόσιες συναθροίσεις, συγκεντρώσεις και πορείες, με το πρόσχημα της διαπίστωσης αδικημάτων από τους συμμετέχοντες πολίτες.

Δυστυχώς η κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο καταπατά κάθε ίχνος ατομικών ελευθεριών και αναβιώνει τις χειρότερες εμφυλιακές και μετεμφυλιακές μέρες των φακελωμάτωνπολιτών, της στοχοποίησης και της τρομοκράτησης τους.

Εμείς λέμε καθαρά: η τρομοκρατία και το νέο φακέλωμα δεν θα περάσουν.

Την επόμενη Τετάρτη θα είμαστε πιο ενωτικά και πιο μαζικά έξω από τα συμβολαιογραφεία για να ματαιώσουν πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών.

Το δίκαιο και αξιοπρέπεια θα νικήσουν και θα φέρουν την δημοκρατική ανατροπή στον τόπο.

Πηγή: iskra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *