Σε πόλεμο με τους «Αμβρόσιους»

«Προστάτη των ομοφυλοφιλων», αποκάλεσε σήμερα ο μητροπολίτης Αμβρόσιος τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή. «Να γράφουμε εμείς τα βιβλία των θρησκευτικών για τα σχολεία», δήλωσε χθες ο μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ. «Εθνοπροδότες οι πολιτικοί που θα υπογράψουν λύση με όνομα “Μακεδονία”», είχε δηλώσει, πριν λίγες εβδομάδες, ο Μητροπολίτης Κοζάνης, την ίδια ώρα που ο μητροπολίτης Κυθήρων μήνυε τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Jesus Christ Superstar».

Το νέο παραλήρημα του Αμβρόσιου περί “κόκκινης χούντας” και εκ νέου στοχοποίησης των ομοφυλοφίλων και δεν είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αυτό έχει ξεχειλίσει από καιρό.

Δε σέβονται καν τη Μεγάλη Εβδομάδα οι… Παναγριώτατοι ιεράρχεςαποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, πως είναι η σύγχρονη εκδοχή των Γραμματέων και των Φαρισαίων. Των τελώνηδων και των εμπόρων που έδιωξε -κατά τας γραφάς- ο Ιησούς, μαινόμενος, στο Ναό του Σολομώντα. Το σπίτι του Πατρός του, που το έκαναν οίκο ανοχής του κέρδους.. καλή ώρα.

Ανθρωπάκια που κάτω από τη φαινομενική ευσέβειά κρύβουν την αλαζονεία της εξουσίας τους. Έμποροι της θρησκευτικής ηθικής που καλύπτει σχεδόν 2 τόνους ανηθικότητας και απανθρωπιάς.

Είναι πλέον σαφές πως ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι διακοσμητικό στοιχείο στην ελληνική εκκλησία και την Ιερά Σύνοδο. Οι ελάχιστοι φωτισμένοι, μετριοπαθείς ιεράρχες κρύβονται, αφήνοντας πεδίο δόξης λαμπρό στους γνωστούς-άγνωστους «μπαχαλάκηδες» της “Αδελφότητας της Χρυσοπηγής” να ξερνάνε μίσος και σκοταδισμό. Έχοντας πάντα παραστάτες τη ΝΔ, αλλά και τη Χρυσή Αυγή.

Οι Αμβρόσιοι, οι Σεραφείμ, οι Άνθιμοι, μαζί με πλείστους άλλους ιεράρχες, έχουν κηρύξει έναν φονταμενταλιστικό πόλεμο ο οποίος μας γυρίζει πίσω σε πολύ σκοτεινές εποχές. Πιο σκοτεινές ακόμα και από αυτές που ζούμε τώρα. Φαίνεται πως το μαύρο και το σκοτάδι πάει ασορτί με τους… Αμβρόσιους. 

ΥΓ. Προς υπουργούς και βουλευτές της συγκυβέρνησης: Η βρώμα και η δυσωδία από το αποσυντεθειμένο διεφθαρμένο πτώμα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να είναι η απάντηση σε όλα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ακούσει τις δικαιολογίες σας, τις απόψεις σας περί παντός επιστητού, τις παλικαριές σας ή τις προφητείες σας για τους φαντάρους που κρατούνται στην Τουρκία. Βουλώστε το επιτέλους και κάντε τη δουλειά σας.

Πηγή:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *