Μαύρισαν στο ξύλο Αμερικανό διπλωμάτη επειδή κατηγόρησε τον Στάλιν

Πήγε ο πονηρός ακόλουθος της Αμερικανικής πρεσβείας στην Κίνα, υπεύθυνος για θέματα πολιτισμού, να μιλήσει στην έκθεση της σύγχρονης τέχνης στη Σαγκάη και έκρινε σκόπιμο μεταξύ των άλλων να πει ότι χαίρεται που η κινεζική τέχνη απομακρύνθηκε από τα πρότυπα του αιμοσταγούς σταλινισμού και πλησίασε τα σύγχρονα πρότυπα της τέχνης!

Προφανώς ο κύριος Robert Ford όταν μίλησε για αιμοσταγή σταλινισμό αναφερόταν στα θύματα των ναζιστών από τον Κόκκινο Στρατό! Προφανώς ο κύριος Robert Ford θα ήθελε τα 25.000.000 νεκροί Σοβιετικοί από τη ναζιστική εισβολή να είναι 50.000.000 και οι Σοβιετικοί να χάσουν τον πόλεμο για να μη χαρακτηρίσει τον Στάλιν αιμοσταγή! Βέβαια όταν ο κύριος Robert Ford μίλησε για αιμοσταγή Σταλινισμό μήτε που περνούσε από το κοντό του το μυαλό τι θα συνέβαινε! Πέντε άτομα από το κοινό έτρεξαν, τον άρπαξαν, τον πέταξαν στο πάτωμα και άρχισαν να τον κλωτσούν! Ώσπου να προλάβουν να τους σταματήσουν οι αστυνομικοί του είχαν σπάσει τη μύτη και του γέμισαν μώλωπες το σώμα, ενώ ο Αμερικανός διπλωμάτης θα αναγκαστεί να περάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο! Τα πέντε άτομα που του επιτέθηκαν θα τιμωρηθούν για χουλιγκανισμό.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας ζήτησε συγνώμη από την πρεσβεία των ΗΠΑ για το περιστατικό. Το συμπέρασμα από το ξυλοφόρτωμα του Αμερικανού διπλωμάτη είναι ότι μπορεί η Κινέζικη τέχνη να έγινε δυτικότροπη, μπορεί η ίδια η Κίνα να έγινε πιο καπιταλιστική από τις ΗΠΑ, αλλά υπάρχουν ακόμα Κινέζοι που δεν ξεχνούν ότι ο Κινέζικος λαός έγινε άνθρωπος χάρη και στη μεγάλη βοήθεια του Στάλιν και της Σοβιετικής Ένωσης!

Πηγή: Χαρίδημος Πένσας -http://agkidapress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *