Λαϊκός συναγερμός ενάντια στον πόλεμο

1) “Αναγκαία” (!) δήλωσε ο κ.Κουμουτσάκος – εκ μέρους της ΝΔ – η επίθεση στη Συρία. Θυμίζω:Η Νέα Δημοκρατία είναι ελληνικό κόμμα και όχι αμερικανικό. Τα στελέχη της και ο αρχηγός της αποκαλούνται “νεοδημοκράτες” και όχι αμερικανάκια.

2) Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση ότι “η επίθεση στη Συρία δεν είναι λύση”. Θυμίζω: Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας που είπε για τον «αγγελικό» Τραμπ ότι μοιάζει διαβολικός, αλλά πως «ό,τι κάνει το κάνει για καλό», που παραχώρησε την Πνύκα (!) στον λιμοκοντόρο Μακρόν να εκφωνεί δεκάρικους περί δημοκρατίας και ειρήνης, που υπέγραψε με τις ύαινες του Ισραήλ – μόλις χτες (!) – πρόγραμμα συνεκπαίδευσης για αεροσκάφη, ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις μεταξύ ελληνικού και ισραηλινού στρατού, που όσον αφορά τη Σούδα – όπως είχε πει στον Λευκό Οίκο – εκεί «γίνεται σημαντική δουλειά, που μπορεί και πρέπει να αναβαθμιστεί»!

Συμπέρασμα: Λαϊκός συναγερμός ενάντια στον πόλεμο, την κτηνωδία, τους ιμπεριαλιστές και τους εγχώριους συνενόχους τους. Κλείσιμο της Σούδας και όλων των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων στην Ελλάδα. Επιστροφή όλων των Ελλήνων φαντάρων από τις ΝΑΤΟικές αποστολές, κανένας Ελληνας στρατιώτης έξω από τα σύνορα της χώρας. Αποδέσμευση της πατρίδας μας από τις δολοφονικές «συμμαχίες» του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Πηγή: Νίκος Μπογιόπουλος – f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *