Πραγματικότητα και παπαρολογίες


Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις απόψεις μας τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
Σ’ αυτή την κατεύθυνση φαίνονται ότι κινούνται τα κυβερνητικά στελέχη αφού οι καθημερινές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου τους έχουν πάρει παραμάζωμα.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος κάνει λόγο για ψευδομάρτυρες στην Εξεταστική για το Βατοπέδι που «έχουν διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο και στρέφονται ευθέως κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού», ενώ την ίδια κασέτα παπαγάλισε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Αντώναρος.

Για στάκα ρε λεβέντες. Μόλις εχτές δεν ήρθε στην επιφάνεια μια επιστολή που είχε στείλει απ’ το 2005 ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Ψωμιάδης, στον ίδιο τον Καραμανλή και στο μισό υπουργικό συμβούλιο και μιλούσε για «μυστικά μεθοδευμένη χαριστική ανταλλαγή» που γίνετε μεταξύ μοναστηριού –Εφραίμ δηλαδή- και κυβερνητικών παραγόντων.
Τονίζει μάλιστα ο νομάρχης, σ’ αυτή την επιστολή του ότι αν γίνουν γνωστά αυτά τα γεγονότα θα ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων.

Και φυσικά την γνησιότητα αυτής της επιστολής την παραδέχτηκε ο ίδιος ο Ψωμιάδης λέγοντας: “Ουδέποτε αρνήθηκα ότι συνέταξα την από 16/12/2005 επιστολή, στην οποία και ανέφερα γεγονότα και καταστάσεις που είχαν περιέλθει εκείνο το χρονικό διάστημα στην αντίληψή μου;”.

Το δεξί χέρι του Εφραίμ, ο καλόγερος Αρσένιος δεν εμφανίζεται στα πρακτικά της συνεδρίασης της ΚΕΔ της 21ης Ιουλίου 2005 να δηλώνει ότι «η ελληνική κυβέρνηση αγκαλιάζει το πρόγραμμα αυτό (δηλαδή των ανταλλαγών) και θα έχουμε σοβαρότατη αρωγή για να καταφέρουμε να υλοποιηθεί»;

Αφού λοιπόν είναι πασιφανές και στον πιο άσχετο ότι σ’ αυτό το σκάνδαλο νταραβερίστηκαν κυβερνητικοί παράγοντες, με την κάλυψη Καραμανλή, και καλόγεροι για να λεηλατήσουν την δημόσια περιουσία γιατί κάποια κυβερνητικά παπαγαλάκια επιμένουν να μην δέχονται τα οφθαλμοφανή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *