Η αστική δικαιοσύνη “ξεπλένει” του ναζί του Μιχαλολιάκου

Γνωρίζατε πως όταν λέτε ένα φασίστα “φασίστα” τον πληγώνετε, τον καθυβρίζετε και τον βλάπτετε ηθικά; Και συν τοις άλλοις κινδυνεύετε να χρεωθείτε και με το ποσό της αποζημίωσης -για την ηθική βλάβη που του προκαλέσατε;

Είναι απίστευτο, παρόλα αυτά αληθινό. Το Εφετείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σ. Ζαριανόπουλο σε χρηματική αποζημίωση νυν και πρώην βουλευτών της χρυσής αυγής, επειδή τάχα τους εξύβρισε και τους έβλαψε ηθικά, αποκαλώντας τους σε συνέντευξη τύπου “νοσταλγούς του Χίτλερ και πολιτικούς απογόνους των ντόπιων συνεργατών του, που βρωμίζουν τον τόπο και δεν έχουν θέση σε παρελάσεις και εκδηλώσεις που τιμούν την αντίσταση του λαού μας κατά των φασιστών-ναζιστών.

Πρόκειται για μια προκλητική κι άκρως επικίνδυνη απόφαση, που δίνουν πάτημα στους νεοναζί να πανηγυρίζουν και να ξεσαλώνουν έχοντας το ακαταλόγιστο, την ίδια στιγμή που αφήνονται ανενόχλητοι να τραμπουκίζουν, να χτυπάνε σα μαφιόζοι τις νύχτας μετανάστες και αγωνιστές, ακόμα και να τους δολοφονούν. Τα αντανακλαστικά της “ανεξάρτητης” κατά τα άλλα, Αστικής Δικαιοσύνης, η ατιμωρησία κι η ουσιαστική πριμοδότηση των νεοναζί είναι το μέτρο της αστικής δημοκρατίας -της καλύτερης που είχαμε ποτέ, όπως την έχουν βαφτίσει οι δημοσιολόγοι τους.

Πηγή: “Η πλέμπα” – f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *