Τα εργατικά δικαιώματα μπροστά!

ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Τα εργατικά δικαιώματα μπροστά!

Εργαζόμενοι και εργαζόμενες που αναπτύσσουν ανεξάρτητη εργατική ριζοσπαστική δράση σε ταξική κατεύθυνση στους χώρους εργασίας των Δήμων όλης της χώρας δημιούργησαν δίκτυο εργαζομένων .

Γιατί Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη εποχή.

Την εποχή της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, των μνημονίων, που μας  επιβάλλονται από το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο , την Ε. Ένωση και το ΔΝΤ, βάρβαρα μέτρα, τα οποία  διαμορφώνουν μέρα με την ημέρα ένα εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα και διαλύουν τις ζωές μας.

Τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν στην περιοχή μας  για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.

 Είμαστε αντιμέτωπη με μια καινούργια κατάσταση, που χρειαζόμαστε  καινούργιες ιδέες, πρακτικές, μετωπική εργατική πολιτική και  δράση   για να την αντιμετωπίσουμε, προς όφελος των συλλογικών εργατικών συμφερόντων, για τις σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματα μας.

Δεν πρόκειται για μια ακόμη παράταξη, ιμάντα μεταβίβασης της κομματικής γραμμής.                                       Η μιάς παράταξης στα πλαίσια της καθεστωτικής πολιτικής πρακτικής  του κυβερνητικού, εργοδοτικού, δημαρχιακού συνδικαλισμού.

Πρόκειται ένα ΔΙΚΤΥΟ εργαζομένων που στόχο έχει να συμβάλει στην ταξική ενότητα των εργαζομένων, στη υπέρβαση του σημερινού κατακερματισμού του σ.κ, στη συγκέντρωση δυνάμεων για το ξεπέρασμα  των αιτιών που οδήγησαν στη  σημερινή ήτα για  την ταξική αναγέννησή του.  Για να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στους χώρους εργασίας, για να υπάρξουν αγώνες, μαζικοί ενωτικοί, για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και της ζωής μας, για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής που συνεχίζεται και κλιμακώνεται .

Για να πάνε τα πράγματα αλλιώς, να γυρίσουμε σελίδα στο συνδικαλιστικό  κίνημα στους ΟΤΑ σε μετωπική ταξική αγωνιστική κατεύθυνση και ανεξάρτητη εργατική δράση, για την υπεράσπιση των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων μας. 

 

Για επικοινωνία

Βούλγαρης Θανάσης 6974480844

Παναγιωτόπουλος Χρήστος 6985030515

 

Απρίλιος 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *