Ανούσιες τζάμπα μαγκιές του Μανώλη


Κάποιοι βουλευτές της Ν.Δ δεν χάνουν το χιούμορ τους. Μπορεί να βλέπουν τα ποσοστά της παράταξης τους να κατρακυλάν στις δημοσκοπήσεις μπορεί να αντιλαμβάνονται ότι η εσωστρέφεια και ο καταιγισμός σκανδάλων σε συνάρτηση με την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική θα τους κάνει σύντομα να κουνήσουν μαντίλι αποχαιρετισμού από την εξουσία, ωστόσο έχουν διάθεση και να κάνουν την πλάκα τους.

Όπως ο νεαρός βουλευτής της Ν.Δ που σήμερα έλεγε στο καφενείο της βουλής απευθυνόμενος στους συναδέλφους του: «Χρειαζόμαστε τόνωση του ηθικού. Ο μόνος τρόπος είναι να βγούμε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Και αυτό θα γίνει αν τοποθετήσουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου μας την Στέλλα Μπετζεντάκου. Θα κερδίσουμε το ΠΑΣΟΚ με διαφορά ..στήθους».

Δεν συμμερίζονται όμως όλοι οι συνάδελφοι του την χαλαρή διάθεση αυτού του βουλευτή. Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος μόνο αισιοδοξία δεν εκδηλώνει για το μέλλον της παράταξη του όταν λέει: «Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα δείτε την πολιτική μας, θα δώσουμε εξετάσεις. Και δεν μας παίρνει να μείνουμε μετεξεταστέοι. Ή θα πετύχουμε ή θα φύγουμε νύχτα!».

Ενώ ο Γιάννης Μανώλης με επιστολή του στον Αλογοσκούφη περιγράφει τον μαζοχισμό του.
Στηρίζει μια παράταξη που είναι υπεύθυνη «για τις χαριστικές σκανδαλώδεις ρυθμίσεις εκατομμυρίων ευρώ σε Τράπεζες με αποκορύφωνα αυτή της Αlpha Βank», υποστηρίζει το κυβερνητικό κόμμα που με «τις ρυθμίσεις για τους διευθυντές των υπουργείων που με μια μέρα στο βαθμό παίρνουν σύνταξη 1.200 ευρώ παραπάνω».

Παράλληλα ο Γιάννης Μανώλης κάνει και μαθήματα κοινωνικής ευαισθησίας στον Αλογοσκούφη λέγοντας του: «Έχετε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν μπορούν να επιβιώσουν και παρακολουθούν άναυδοι το χορό των εκατομμυρίων ευρώ που έχει στηθεί σε μίζες και μεσάζοντες;».

Πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα που θα ‘λεγε και ο λαός μας κ. Μανώλη. Ανούσια λόγια αλλά από πράξεις τζίφος. Μένετε στις διαπιστώσεις και ταυτοχρόνως στηρίζετε αυτή την κυβερνητική πολιτική. Ανούσιες τζάμπα μαγκιές δηλαδή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *