Επιβεβαιώνει το τηλεφώνημα στον Τζανακόπουλο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Eπιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη η καταγγελία του Δημήτρη Τζανακόπουλου για το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από τον επιχειρηματία.

Ωστόσο, το περιβάλλον Μαρινάκη δίνει μία πολύ διαφορετική εκδοχή του περιστατικού, κάνοντας λόγο για μία «άκρως τυπική συνδιάλεξη».

Υπενθυμίζεται ότι, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με αναρτήσεις του μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, κατήγγειλε ότι δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από κάποιον που του συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Ήταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει το συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο. Αυτή η κυβέρνηση δε συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται. Καληνύχτα σας κύριοι» έγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο twitter.

Σύμφωνα με το Protagon, αφορμή για το τηλεφώνημα που κατήγγειλε ο κ. Τζανακόπουλος, ήταν η χθεσινή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και ειδικότερα, το non paper για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που αφορά σε συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στο οποίο κυβερνητικές πηγές χαρακτήριζαν «απελπισμένο» τον χρηματοδότη της εφημερίδας.

«Τελικά, πρέπει να είναι βαθιά απελπισμένος ο ναρκέμπορος χρηματοδότης των Παραπολιτικών για να κάνει πρωτοσέλιδο αυτήν την ανοησία περί δήθεν μίζας σε σύμβουλο υπουργού, αποσιωπώντας ακόμα και το γεγονός ότι το ίδιο το γραφείο του υπουργού έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με επίσημη σχετική ανακοίνωση», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την πλευρά Μαρινάκη, ο εφοπλιστής κάλεσε τον κ. Τζανακόπουλο στις 22.27, από εμφανή και όχι άγνωστο αριθμό. Εκείνος δεν απάντησε, αλλά περίπου έξι λεπτά αργότερα, στις 22.33, επέστρεψε την κλήση ρωτώντας «ποιος είναι;»

 «Καλησπέρα κύριε Τζανακόπουλε, είμαι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και θα ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή σκοπεύω να προβώ σε νομικές ενέργειες, ποιος είναι ο συντάκτης των non papers για να ενημερώσω τους δικηγόρους μου», είπε ο εφοπλιστής, σύμφωνα πάντα με την εκδοχή που δόθηκε από το περιβάλλον του για τον διάλογο που είχαν.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, σκοπός της συγκεκριμένης επικοινωνίας δεν ήταν άλλος από το να ρωτήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τον αρμόδιο επί των κυβερνητικών ανακοινώσεων υπουργό, ποιος είναι ο συντάκτης των non papers.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, έκανε λόγο για «θλιβερό» περιστατικό, που θυμίζει Κολομβία, εάν δεν πρόκειται για «αρρωστημένη φάρσα». Σχολίασε επίσης ότι «οφείλουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις να το καταδικάσουν σήμερα κιόλας».

Πηγή: tvxs

Μία απάντηση στο “Επιβεβαιώνει το τηλεφώνημα στον Τζανακόπουλο ο Βαγγέλης Μαρινάκης”

  1. […] Προφανώς και δεν μπορεί να ξέρουμε ποια ακριβώς ήταν η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου. Και δεν το θεωρούμε απλώς υπερβολικό αλλά και εντελώς άστοχο να βγαίνει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και «Ράνια Σβίγκου και να ζητάει από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πάρουν θέση για τις καταγγελίες Τζανακόπουλου. Γνωρίζουν τα πολιτικά κόμματα ποιο ήταν το περιεχόμενο της συνομιλίας, αφού κάθε πλευρά δίνει την δική της εκδοχή; […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *