Όλοι στους δρόμους στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού που ματώνει από τους σιωνιστές δολοφόνους !

Το αίμα νεαρών  άοπλων Παλαιστίνιων  ποτίζει  για μια ακόμη φορά την γη της Παλαιστίνης !  Από το πρωί σήμερα  Δευτέρα 14 Μαΐου,  μαύρη ημέρα για τον Παλαιστινιακό λαό, τουλάχιστον 28 Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν (μέχρι τις 15:30 ), από τους εγκληματίες σιωνιστές που διατάζουν πυρ  από τα κυβερνητικά γραφεία του Τελ-Αβίβ. Οι Ισραηλινοί δολοφόνοι, γιορτάζουν την ίδρυση του παράνομου κατοχικού κράτους τους διαπράττοντας ακόμη ένα μαζικό έγκλημα κατά των αγωνιζόμενων Παλαιστίνιων οι οποίοι συνεχίζουν να διεκδικούν την ελευθερία τους και την επιστροφή στην πατρογονική γη τους.

Συνένοχοι και σε αυτό το μαζικό έγκλημα που διαπράττεται αυτές τις ώρες στην Παλαιστίνη είναι όσοι στηρίζουν το ισραηλινό κράτος, το χρηματοδοτούν, το εξοπλίζουν και συμμαχούν με αυτό. Πρώτοι από όλους οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές οι οποίοι με την τελευταία παράνομη απόφαση τους να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ αποθράσυναν τους δολοφόνους. Ξωπίσω τους οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές, ασυναγώνιστοι  στην υποκρισία και στα πισώπλατα μαχαιρώματα στους αραβικούς λαούς από τα χρόνια της αποικιοκρατίας. Μαζί οι κυβερνήσεις, οι αστικές τάξεις  και οι αντιδραστικές ηγετικές κλίκες των αραβικών κρατών που έχουν συμμαχήσει με τους εχθρούς των Αράβων με σκοπό τα πλούτη και την εξουσία τους. Και τέλος οι ελληνικές κυβερνήσεις, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, που σφίγγει κάθε τόσο τα αιματοβαμμένα χέρια των ισραηλινών κυβερνητικών αξιωματούχων, υπογράφει συμφωνίες και οργανώνει συμμαχίες.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί κάθε δημοκράτη, κάθε πολιτισμένο άνθρωπο που δεν ανέχεται την βαρβαρότητα και τις μαζικές σφαγές αθώων να πάρει μέρος στις διαδηλώσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή ηρωική αντίσταση και να καταδικάσει τους δολοφόνους και όλους όσους τους στηρίζουν! Καλεί τα σωματεία, τους μαζικούς κοινωνικούς φορείς, τους συλλόγους, να πάρουν αποφάσεις για κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα !

Αθήνα 14-5-2018

ΚΚΕ( μ-λ)

Ο λαός της Παλαιστίνης χρειάζεται την αλληλεγγύη μας.

 Όλοι μαζικά στις διαδηλώσεις.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: συγκέντρωση στις 7:00 στην Καμάρα.


ΑΘΗΝΑ: συγκέντρωση στο Μέγαρο Μουσικής στις 6:00 μ.μ. και πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *