Αλλος ένας εργάτης σήμερα έχασε την σωματική του ακεραιότητα στον καθημερινό ταξικό πόλεμο

Άλλο ένα άτομο της τάξης μας, αυτή την φορά  ένας 32χρονος εργάτης, προστέθηκε σήμερα στην ατελείωτη λίστα των –ατιμώρητων- εργοδοτικών εγκλημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ «κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες» -προφανώς «αγνοούν» τον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί στους χώρους δουλειάς, την παντελή έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, την εντατικοποίηση της εργασίας που επικρατεί για να μεγεθύνονται τα κέρδη των αφεντικών– ο εργάτης έχει εισαχθεί στο Χειρουργείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας μετά από «σοκαριστικό εργατικό ατύχημα». 

Ο εργάτης προσπαθώντας να αποκτήσει το πενιχρό του μεροκάματο, δουλεύοντας σε εργοστάσιο προκατασκευών, στο 4ο χιλιόμετρο Λάρισας – Συκουρίου βρέθηκε να έχουν «εγκλωβιστεί τα πόδια του σε μηχάνημα».
Η είδηση προσθέτει ότι «η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαμελισμό των κάτω άκρων».

Άλλος ένας εργάτης δηλαδή έχασε σήμερα την σωματική του ακεραιότητα ταξικό πόλεμο που διεξάγεται καθημερινά και που δυστυχώς τα θύματα είναι πάντα από την πλευρά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *